johnny de mol

Johnny de Mol was al op jonge leeftijd bekend met de mediawereld. Hij is zoon van tv-producent John de Mol Jr. en zangeres Willeke Alberti. Zijn grote doorbraak als acteur had hij bij Goede Tijden en Slechte Tijden waar hij Guusje Nederhorst leerde kennen.

Hij heeft in verschillende tv-series, filmproducties en theatervoorstellingen gespeeld. In 2011 speelde Johnny in ‘Patatje oorlog’. Deze film krijgt later de prijs voor Beste Europese film uitgereikt door de European Children Film Association en Best Children’s Feature Film Award op het International Children’s Film Festival.

Naast acteren houdt Johnny erg van muziek en treedt nog op als nationale en internationale DJ. Ook presenteert hij een aantal shows, zoals ‘Wie de Mol?’, ‘Down met Johnny’ en ‘SynDroom’. In ‘SynDroom’ realiseert Johnny ambities, dromen en fantasieën van mensen met het syndroom van Down, autisme en andere syndromen. Johnny is erg begaan met de samenleving.

Johnny de Mol

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner