Maak kennis met ambassadeur johnny de mol

Johnny de Mol is als presentator en acteur al jarenlang niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. De programma’s waar Johnny het beste tot zijn recht komt, zijn de programma’s waar hij zijn maatschappelijke hart en aangeboren talent om echt in gesprek te gaan met mensen combineert. Zijn bekendste programma’s zijn misschien wel ‘SynDROOM’ en ‘Waar is de Mol?’

Al vanaf het begin is hij nauw betrokken bij de stichting die van 2007 tot 2013 actief was onder de naam ‘Guusje Nederhorst Foundation’. Als een van de beste vrienden van Guusje wist hij hoe belangrijk het voor haar was om kwetsbaren in onze samenleving te helpen. En misschien was dat ook wel wat hun vriendschap zo sterk maakte: samen lol maken, maar ook samen opkomen voor kwetsbaren. 

Ambassadeur Johnny de Mol - Event Heroes & Champions 2018

Van 2010 tot 2016 zat Johnny in het bestuur van de stichting. Alhoewel dat nu niet meer het geval is, is hij nog steeds nauw betrokken. Hij weet ingewikkelde jeugdzorgthema’s bespreekbaar te maken in de media, maar haalt net zo makkelijk het kind in hemzelf naar boven bij onze kinderevents. En waar Johnny ook veel voldoening uit haalt, is het geven van workshops aan onze Unforgettables (leden jongerenraad). Met of zonder camera, Johnny weet dat een positief zelfbeeld start met het geven van oprechte aandacht, luisteren en praten vanuit je hart. 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner