word partner voor kwetsbare kinderen in nederland.

Het Vergeten Kind wil een positieve bijdrage leveren aan het leven van kwetsbare kinderen in nederland met als doel: ze gewoon kind laten zijn. we knokken er dagelijks voor om hun situatie te verbeteren en hierbij hebben we de hulp van onze partners hard nodig. er zijn diverse mogelijkheden om met jouw bedrijf het vergeten kind te steunen. Hieronder vertellen we je er meer over.

Samen bereik je meer-Partnerships Het Vergeten KindVoor het werk dat wij verrichten ontvangen we geen subsidies van de overheid. Dit betekent dat wij afhankelijk zijn van donaties en giften en ons werk alleen kunnen (blijven) doen dankzij donateurs, sponsoren en bedrijven. Wij geloven sterk in partnerschappen en samenwerking en daarom bundelen wij graag onze krachten met het bedrijfsleven. 

toon je maatschappelijke betrokkenheid

Als jouw bedrijf of organisatie maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan, dan biedt een samenwerking met Het Vergeten Kind uitstekende mogelijkheden om dit uit te dragen. We zijn altijd op zoek naar duurzame, structurele samenwerkingen met partners zodat we gezamenlijk de meeste impact kunnen maken. Dankzij een partnership met Het Vergeten Kind laat je zien dat jij met jouw bedrijf kwetsbare kinderen in Nederland een warm hart toedraagt en maak je samen met ons het verschil. Bovendien zijn jouw giften fiscaal aftrekbaar, mits deze aan een aantal voorwaarden voldoen.

meer over fiscale voordelen doe een donatie kom in actie met jouw bedrijf

partner worden?

Wil je samen met Het Vergeten Kind het leven van de kinderen op een positieve manier beïnvloeden? Neem dan contact met ons op om de diverse samenwerkingsmogelijkheden te bespreken. 

Jeroen van WoudenbergZoek contact met ons

Meld je vrijblijvend aan als partner via onderstaand contactformulier. Ook kun je rechtstreeks contact opnemen met Jeroen van Woudenberg, relatiemanager Het Vergeten Kind. Graag bespreekt hij met jou de mogelijkheden. Jeroen is te bereiken via tel. 085 065 3450 en per mail: jeroen@hetvergetenkind.nl