word partner voor kwetsbare kinderen in nederland.

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren aan het leven van kwetsbare kinderen in nederland. Dit kunnen we niet alleen. Help je mee?

Telegraaf cheque overhandigingVoor het werk dat wij verrichten voor alle kwetsbare kinderen in Nederland ontvangen we geen subsidies van de overheid. Dit betekent dat wij afhankelijk zijn van donaties in euro’s en natura en ons werk alleen kunnen (blijven) doen dankzij donoren, sponsoren en bedrijven. Wij geloven sterk in partnerschappen en samenwerking en daarom bundelen wij graag onze krachten met het bedrijfsleven.

Alleen dankzij onze partners zijn wij in staat om doelen en dromen van kinderen verwezenlijken. Draagt jouw bedrijf Het Vergeten Kind een warm hart toe? Meld je dan aan als partner zodat wij samen met jou een plan kunnen maken hoe we het leven van kwetsbare kinderen in Nederland op een positieve manier kunnen beïnvloeden. 

Meer informatie?

Je kunt ons als bedrijf sponsoren met diensten of producten. Maar er is nog veel meer mogelijk! We gaan graag met jou hierover in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met relatiemanager Chablis Platenburg: chablis@hetvergetenkind.nl | 085 065 3450. 

Partner worden

Word jij onze nieuwe partner? Meld je dan aan via onderstaand formulier:

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Word vrijwilliger

Inschrijven vrijwilliger