word partner voor kwetsbare kinderen in nederland.

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren aan het leven van deze kwetsbare kinderen. Dit kunnen we niet alleen. Help je mee?

Het Vergeten Kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. We zetten ons in voor kwetsbare kinderen in Nederland die opgroeien in een instabiele of onveilige thuissituatie. Hiervoor ontvangen we geen subsidies van de overheid, waardoor we afhankelijk zijn van donaties in euro’s en natura. Dit betekent dat wij ons werk alleen kunnen (blijven) doen dankzij donoren, sponsoren en bedrijfspartners. 

Partner worden
Wij geloven sterk in samenwerking en partnerschappen en daarom bundelen wij graag onze krachten met het bedrijfsleven. Alleen dankzij onze partners zijn wij in staat om kinderdoelen te verwezenlijken. Draagt jouw bedrijf Het Vergeten Kind een warm hart toe? Neem dan contact met ons op zodat wij samen met jou een plan kunnen maken hoe we het leven van deze kwetsbare kinderen op een positieve manier kunnen beïnvloeden. 

Steunen als bedrijf
Steun Het Vergeten Kind met geld door direct te doneren. Een andere mogelijkheid is voordelig schenken; veelal is een periodieke schenking aftrekbaar. Je kunt ons met jouw bedrijf ook steunen met tijd door vrijwilliger te worden. Of organiseer een event en start een actie met jouw bedrijf

Praten over de mogelijkheden?

Onze partners zijn voor ons onmisbaar. Graag wisselen we met jou van gedachten om samen tot een goed plan te komen. Neem contact op met relatiemanager Chablis Platenburg: chablis@hetvergetenkind.nl | 085 065 3450. 

word jij onze nieuwe partner? meld je dan aan via onderstaand formulier:

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Word vrijwilliger

Inschrijven vrijwilliger