week van het vergeten kind 2016

tijdens de week van het vergeten kind 2016 gingen we hard op zoek naar pleegouders met behulp van de hartenhuis campagne. omdat elk kind het verdient in een warm en veilig huis op te groeien. 

Door in heel Nederland vrolijke Post-it Art op te hangen in de vorm van een hartenhuisje hebben wij volop aandacht gevraagd voor de kwetsbare kinderen in opvanglocaties in Nederland. Het doel van de actie was dat meer mensen zich inzetten voor een warm en veilig huis, bijvoorbeeld als pleegouder of door mee te doen aan de Post-it actie. 

Week van Het Vergeten Kind 2016
Van 29 januari t/m 4 februari vond de Week van Het Vergeten Kind plaats. In deze week organiseerden we verschillende activiteiten door het hele land, voor en door kinderen. Onderdelen waren de uitreiking van de Kind Centraal Award, het Filmfestival in Tuschinski Amsterdam, onze eigen Talkshow 'Het Vergeten Kind Talks' op RTL4 en een speelfeest voor honderden kinderen. Tijdens de Week vragen we speciale aandacht voor alle kwetsbare kinderen in Nederland. We geven ze een stem en laten ze zelf hun verhaal vertellen.

terugblik week van het vergeten kind 2016

WAT KUN JIJ DOEN

Wij strijden voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Wil jij net als wij een actieve bijdrage leveren aan het structureel verbeteren van de situatie van kwetsbare kinderen in Nederland? Word dan donateur want dankzij jouw bijdrage kunnen wij dit realiseren. 

ik word donateur

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Word vrijwilliger

Inschrijven vrijwilliger