week van het vergeten kind 2015

TIJDENS DE WEEK VAN HET VERGETEN KIND 2015 organiseerden we voor de tweede keer de VROLIJKSTE HANDTEKENINGENACTIE VAN NEDERLAND. deze RESULTEERde IN een INTENTIEVERKLARING VAN JEUGDZORGPARTNERS.

Onder toeziend oog van staatssecretaris Van Rijn van VWS, honderden kinderen en ouders, ambassadeurs van Het Vergeten Kind en vertegenwoordigers van de landelijke en regionale politiek, vond voor de tweede keer de manifestatie van de ‘Vrolijkste Handtekeningactie van Nederland’ plaats. Op het Spuiplein werden maar liefst 34.348 wensvlaggen aan politiek Den Haag overhandigd, waarbij elke vlag stond voor één stem van een kwetsbaar kind. Het succes van deze tweede wensvlagactie resulteerde in een gezamenlijke intentieverklaring van de belangrijkste jeugdzorgpartners waarin we niet langer wensen, maar doen.
Week van Het Vergeten Kind 2015

Van 29 januari t/m 4 februari vond de Week van Het Vergeten Kind plaats. In deze week organiseerden we verschillende activiteiten door het hele land, voor en door kinderen. Onderdelen waren de uitreiking van de Kind Centraal Award, het Filmfestival in Tuschinski Amsterdam, onze eigen Talkshow 'Het Vergeten Kind Talks' op RTL4 en een speelfeest voor honderden kinderen. Tijdens de Week vragen we speciale aandacht voor alle kwetsbare kinderen in Nederland. We geven ze een stem en laten ze zelf hun verhaal vertellen.

terugblik week van het vergeten kind 2015

WAT KUN JIJ DOEN

Wij strijden voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Wil jij net als wij een actieve bijdrage leveren aan het structureel verbeteren van de situatie van kwetsbare kinderen in Nederland? Word dan donateur want dankzij jouw bijdrage kunnen wij dit realiseren. 

ik word donateur

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Word vrijwilliger

Inschrijven vrijwilliger