week van het vergeten kind 2014

TIJDENS DE WEEK VAN HET VERGETEN KIND 2014 ORGANISEERDEN WE VOOR DE eerste KEER DE VROLIJKSTE HANDTEKENINGENACTIE VAN NEDERLAND om aandacht te vragen voor de kinderen in opvanglocaties. 

De doelstelling van 32.000 wensvlaggen en daarmee evenveel handtekeningen, werd ruimschoots behaald doordat Nederland massaal vlaggen instuurde. Met de actie wilden we een statement maken om de situatie van de ‘vergeten’ kinderen te verbeteren. Het Plein in Den Haag stond bomvol belangstellenden om de ‘vergeten’ kinderen een warm hart toe te dragen. Ook waren de ambassadeurs aanwezig; Johnny de Mol, Saar Koningsberger, Angela Schijf, Babette van Veen en medeoprichter Dinand Woesthoff. Vanuit de politiek waren o.a. Emile Roemer, Bram van Ojik en Marianne Thieme aanwezig om de kleurrijke wensvlagslinger in ontvangst te nemen.

Week van Het Vergeten Kind 2014

Van 29 januari t/m 4 februari vond de Week van Het Vergeten Kind plaats. In deze week organiseerden we verschillende activiteiten door het hele land, voor en door kinderen. Onderdelen waren de uitreiking van de Kind Centraal Award, het Filmfestival in Tuschinski Amsterdam, onze eigen Talkshow 'Het Vergeten Kind Talks' op RTL4 en een speelfeest voor honderden kinderen. Tijdens de Week vragen we speciale aandacht voor alle kwetsbare kinderen in Nederland. We geven ze een stem en laten ze zelf hun verhaal vertellen.

terugblik week van het vergeten kind 2014

WAT KUN JIJ DOEN

Wij strijden voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Wil jij net als wij een actieve bijdrage leveren aan het structureel verbeteren van de situatie van kwetsbare kinderen in Nederland? Word dan donateur want dankzij jouw bijdrage kunnen wij dit realiseren. 

ik word donateur

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Word vrijwilliger

Inschrijven vrijwilliger