TRIPLE F 2016 WAS EEN ZEER GESLAAGD EVENEMENT!

TERWIJL KLASGENOOTJES TIJDENS DE ZOMERVAKANTIE LEUKE DINGEN BELEVEN, BREEKT ER VOOR KINDEREN IN OPVANGLOCATIES EN MULTIPROBLEEMGEZINNEN VEELAL EEN PERIODE AAN VAN VERVELING EN SOCIAAL-ISOLEMENT. WIJ VINDEN HET BELANGRIJK DAT DEZE KINDEREN OOK LEUKE ERVARINGEN OPDOEN EN VOL TROTS MET EEN VERHAAL KUNNEN TERUGKEREN NAAR SCHOOL. DAAROM ORGANISEren we sinds 2015 TRIPLE F.

De invulling van Triple F 2016 is deze keer bedacht door de opleiding Advertising van de Willem de Kooning Academie uit Rotterdam met als thema 'Een heel jaar vakantie in twee dagen'.Triple F 2016 3

Eerste F = Fun

De tieners werden op de eerste dag (18 augustus) met de bus opgehaald en gebracht naar het Transferium bij Solmar Tours in Maarheeze. Hier stonden 3 partybussen klaar die de tieners brachten naar SnowWorld Landgraaf, de grootste indoorskibaan van Europa met kraakverse sneeuw en uitdagende pistes. De kids genoten op en top van de wintersport. 

Triple F 2016 9Ambassadeurs Angela Schijf en Jamai Loman gingen mee de pistes op. Voor de jongeren was het wel een beetje spannend want skiën en snowboarden is iets dat velen nog nooit gedaan hadden. Voordat de lessen begonnen kwam Michelle Dekker, Nederlands Olympisch snowboarder, een stoere snowboard demo geven. Jamai Loman beleefde zijn eerste evenement als ambassadeur.

Jamai: "Het was Triple Fantastic! Bijzonder om te zien hoe iedereen gedurende het weekend zo los komt en dat er echte vriendschappen ontstaan."
een deelnemer: "Ik vond de sneeuw en het skiën zo leuk! Vanochtend heb ik stiekem mijn sneeuwkleren aangetrokken zodat ik nog 1 keer op de piste kon. Ik wist dat ik niet nog een keer kon skiën, maar ik wilde nog een keer boven aan de piste staan. Dat geeft zo'n goed gevoel!" 

Tweede F = Food

Triple F 2016 4Uiteraard was er ook Food. Van een voedzaam ontbijt, een energizende lunch tot aan een diner in de smaken van de vakantiethema’s. SnowWorld had op dag 1 gezorgd voor een Oostenrijkse lunch: goulashsoup, bratwurst en pretzel. Na het actieve middagprogramma op de piste was het tijd voor ontspanning en een winterse stamppottenmaaltijd. Bij het Festival op de tweede dag werden de kinderen helemaal verwend met saté, hamburgers, pizza's en ijsjes.Triple F 2016 5

Na het middagprogramma was het tijd om in te checken. Want alle jongeren bleven in het SnowWorld hotel overnachten. 's Avonds was er, geheel in thema, een après-ski feest. DJ Maarten zorgde de hele avond voor muziek. Daarnaast waren er optredens van Marco Kraats en ambassadeur Jamai Loman. Lekker gek dansen en de polonaise doen met elkaar! 

Derde F = Festival

Triple F 2016 6Na een korte nacht in het hotel breekt de tweede dag van Triple F aan, met als thema zomer. Een heerlijke zonnige dag op een prachtig Fun Beach Panheel & Leisurepark aan een meer, met een strand en veel sportieve activiteiten, zoals funny soccer en bungee run. Vriend van de stichting Lennart Timmerman was naar Panheel gekomen om een dag zoveel mogelijk Fun te maken met deze jongeren. Beachclub Degreez, onderdeel van Fun Beach Panheel & Leissurepark, was omgetoverd in Ibiza-style voor het festival. Een avond gevuld met heerlijk eten, muziek van DJ Nick Vall, een hiphop-opwarmer van Brahim van Dansschool Reality en geweldige optredens van Julia Zahra (The voice of Holland), B-Brave en Stepherd & SkintoTriple F 2016 7

een van de jongeren: "Het is hier zo mooi, het lijkt wel alsof ik in het buitenland ben!" 
Een andere deelnemer: "Deze twee dagen waren zo leuk, dit is volgens mij het gevoel van vakantie! Normaal gesproken ga ik namelijk nooit weg.”

Francis Beukeveld, vriendin van de stichting, richtte een professionele beautystudio in waar de kids zich lekker konden laten optutten. De dames van Beautypartner zorgden voor professionele visagie en hairstyling. De heren RVDA en Richard Monsieurs waren naar Panheel gekomen om deze jongeren, gestyled en al, mooi op de foto te zetten. Fabulous profile pictures werden er geschoten in de studio, maar ook buiten bij het zwembad. En er konden gekke, grappige foto's geschoten worden in de fotobus Say Cheese on Wheels. Ook waren de masseurs Anita van der Voort van Ontspannen Jij en Raymond Felix van Elementaire Massage aanwezig, die de jongeren extra ontspanning gaven. En was er de mogelijkheid om toffe tattoos te laten zetten. Een hoogtepunt was het optreden van Jamai met de jongeren Amir en Michelle. De komst van ambassadeurs Johnny de Mol en Juvat Westendorp en vriend Lennart Timmerman zorgde voor extra veel energie en blijdschap.Triple F 2016 8

bekijk zelf hoe gaaf triple f 2016 was

Wij danken alle begeleiders, ambassadeurs, vrienden, fotografen en sponsoren voor het mogelijk maken van Triple F 2016. Het meest bedanken wij de kinderen, zij hebben het evenement gemaakt tot wat het was: TE GEK! Kijk zelf maar:

   
 
Alle foto's van Triple F 2016 zijn te zien op onze Facebookpagina:
 

wat kun jij doen

Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat zoveel mogelijk kwetsbare tieners in ons land zo'n gaaf evenement als Triple F kunnen meemaken? Word dan donateur want dankzij jouw bijdrage kunnen wij dit mogelijk maken.

ik word donateur

Triple F staat voor Fun, Food & Festival.

Triple F wordt georganiseerd voor kinderen tussen de twaalf en achttien jaar die wonen in opvanglocaties of die opgroeien in multiprobleemgezinnen.

Door teruglopende subsidies kunnen veel opvanglocaties geen uitjes of vakanties organiseren voor de kinderen. En in multiprobleemgezinnen heerst vaak armoede waardoor ook deze kinderen niet gemakkelijk een dagje uit of op vakantie kunnen. Het Vergeten Kind vindt het belangrijk dat alle kinderen in Nederland gewoon even kind kunnen zijn en lol en plezier kunnen maken en dat kan tijdens een evenement zoals Triple F.

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Word vrijwilliger

Inschrijven vrijwilliger