triple f: fun, food & festival

Op vakantie gaan tijdens de zomervakantie is niet vanzelfsprekend. zo zijn er nog steeds heel wat tieners die het moeilijk hebben en voor wie de zomer een periode is van verveling en sociaal-isolement. Wij vinden het belangrijk dat deze tieners leuke, positieve ervaringen opdoen tijdens de zomer. dat ze vol trots en met een gaaf verhaal terugkeren naar school. Daarom is er Triple F!

Triple F, dat is driemaal een F en het staat voor Fun, Food en Festival. Zie het als een tweedaagse minivakantie, sinds 2015 georganiseerd door Het Vergeten Kind. Speciaal voor jongeren in de leeftijd van twaalf tot achttien jaar die niet veilig kunnen opgroeien of die wonen in een opvanglocatie. Tijdens deze minivakantie willen wij dat deze kids zich echt bijzonder, gezien en belangrijk voelen. Want dat verdienen ze!

Eerste F = FUN

Triple F betekent twee dagen lang FUN, dus lol, gezelligheid, vrolijkheid en blijdschap. Nieuwe vrienden maken, goede gesprekken voeren en samen ontspannen en leuke dingen doen. Tijdens Triple F kunnen de jongeren voor twee dagen hun zorgen vergeten en gewoon weer even tiener zijn. Zoals het hoort.

Tweede F = FOOD

Bij een vakantie hoort volgens ons ook lekker eten en drinken. Daarom staat de tweede F voor FOOD. We zorgen voor een voedzaam ontbijt, een energiegevende lunch en een heerlijk diner zoals wraps, pizza's, hamburgers, stamppot en barbecue. Als het maar lekker en, vooruit, een beetje, gezond is.

Derde F = FESTIVAL

De derde en laatste F staat voor FESTIVAL en dit houdt in: feesten! De jongeren genieten van optredens en muziek. Ook massages, photobooths, visagie en hairstyling horen bij dit onderdeel. De omgeving en de aankleding van het terrein zorgen voor een perfecte sfeer die past bij het door ons gekozen thema.

Klik op de buttons hieronder om terug te blikken naar voorgaande edities van Triple F. Wil je meer weten over Triple F? Lees de veelgestelde vragen hieronder of stuur een e-mail naar events@hetvergetenkind.nl

triple f 2018 Triple F 2017 Triple F 2016 Triple F 2015

Triple F was een droom 

Een cool event organiseren voor jongeren; dit stond hoog op onze verlanglijst en was in 2014 nog een droom. Met de hulp van Carina Burghout en Marieke Vrijenhoek en de input van jongeren van TriviumLindenhof werd onze droom werkelijkheid op 13 en 14 augustus 2015.

WAT KUN JIJ DOEN

Wij strijden voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Wil jij net als wij een actieve bijdrage leveren aan het structureel verbeteren van de situatie van kwetsbare kinderen in Nederland? Word dan donateur want dankzij jouw bijdrage kunnen wij dit realiseren. 

IK WORD DONATEUR

Triple F staat voor Fun, Food & Festival.

Triple F wordt georganiseerd voor kinderen tussen de twaalf en achttien jaar die wonen in opvanglocaties of die opgroeien in multiprobleemgezinnen.

Door teruglopende subsidies kunnen veel opvanglocaties geen uitjes of vakanties organiseren voor de kinderen. En in multiprobleemgezinnen heerst vaak armoede waardoor ook deze kinderen niet gemakkelijk een dagje uit of op vakantie kunnen. Het Vergeten Kind vindt het belangrijk dat alle kinderen in Nederland gewoon even kind kunnen zijn en lol en plezier kunnen maken en dat kan tijdens een evenement zoals Triple F.

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Word vrijwilliger

Inschrijven vrijwilliger