week van het vergeten kind 2017

Tijdens de Week van Het Vergeten Kind 2017 draaide alles om het verbeteren van de situatie van 7.000 kinderen die opgroeien in de maatschappelijke opvang en de vrouwenopvang.

Om aandacht te vragen voor de situatie van 7.000 kinderen in de maatschappelijke- en vrouwenopvang werd er een petitie gestart om handtekeningen te verzamelen. Hiermee wilden we ervoor zorgen dat deze kwetsbare kinderen direct deskundige begeleiding krijgen, die ze zo hard nodig hebben. De petitie met 63.838 handtekeningen is overhandigd aan de staatssecretaris.

Week van Het Vergeten Kind 2017Van 29 januari t/m 4 februari vond de Week van Het Vergeten Kind plaats. In deze week organiseerden we verschillende activiteiten door het hele land, voor en door kinderen. Onderdelen waren de uitreiking van de Kind Centraal Award, het Filmfestival in Tuschinski Amsterdam, onze eigen Talkshow 'Het Vergeten Kind Talks' op RTL4 en een speelfeest voor honderden kinderen. Tijdens de Week vragen we speciale aandacht voor alle kwetsbare kinderen in Nederland. We geven ze een stem en laten ze zelf hun verhaal vertellen.

terugblik Week van Het Vergeten Kind 2017

WAT KUN JIJ DOEN

Wij strijden voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Wil jij net als wij een actieve bijdrage leveren aan het structureel verbeteren van de situatie van kwetsbare kinderen in Nederland? Word dan donateur want dankzij jouw bijdrage kunnen wij dit realiseren. 

ik word donateur

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Word vrijwilliger

Inschrijven vrijwilliger