zonovergoten minivakantie voor jongeren

Op 26 en 27 juli organiseerden we voor de vierde keer triple f, een tweedaagse minivakantie voor jongeren uit onze doelgroep. ambassadeurs johnny de mol, saar koningsberger en babette van veen vierden de vakantie gezellig mee. de reisbestemming: holland evenementen groep in zoelen.

Johnny, Saar en kids bij Triple F

Het was tropisch warm, zeg maar gerust zeer heet, en dat maakte het evenementencomplex van Holland Evenementen Groep in Zoelen een aangename plek om te zijn. Dit ligt aan Beldert Beach, een prachtig terrein met heerlijk verkoelend water, waar je meer dan honderd activiteiten kunt doen. De tieners voerden allerlei spannende en uitdagende activiteiten uit zoals glibberen op de Big Red Balls van de Wipeout, hoepelvoetbal en gladiatorengevecht. Ook was glijden van de langste glijbaan van Europa mogelijk, net zoals codes kraken in de EscaperoomXL.

Big Red Balls Wipeout Triple F 2018Saar doet hoepelvoetbal tijdens Triple F 2018Johnny doet gladiatorengevecht tijdens Triple F 2018

 

 

 

Saar en Johnny doen gladiatorengevecht tijdens Triple F 2018

 

 

 

 

 

 
Johnny de Mol: "het gaat om lachen en De ellende vergeten. als het Kan ga ik zo vaak mogelijk gewoon even luisteren en kletsen met de kinderen. Dat is waar ik mijn vuur vandaan krijg om me voor ze in te zetten. Elke glimlach is er een en alle kleine beetjes helpen.”

's Avonds konden de jongeren culinair genieten van het heerlijke eten dat de diverse foodtrucks op het terrein serveerden. Vervolgens trapte ambassadeur Babette het avondprogramma af. Volop feesten tijdens de Fullmoonparty en uit je dak gaan tijdens het spetterende optreden van Stepherd & Skinto en Jayh, die een fantastische sfeer creëerden. 

Tweede F is FOOD Triple FBabette presenteert Fullmoonparty Triple F 2018

 

 

 

 

Stepher Skinto en Jayh maken feest tijdens Triple F 2018

Derde F is FESTIVAL Triple F

 

 

 

 

En na een overnachting in het hotel met niet zoveel slaap, zetten we de vakantie de volgende dag gewoon voort! Een geslaagde minivakantie om blij op terug te kijken:

Laura, 15 jaar: "In mijn klas gaan alle kinderen naar het buitenland. Ik zit gewoon 6 weken op de groep in Nederland, dus ik ben zo blij met Triple F, dan heb ik toch een beetje vakantie gehad."

WAT KUN JIJ DOEN

Voor kinderen zoals Laura zit een vakantie er vaak niet in. Wil jij net als wij een actieve bijdrage leveren aan het verbeteren van de situatie van kwetsbare kinderen in Nederland? Word dan donateur want dankzij jouw bijdrage kunnen wij dit realiseren. 

IK WORD DONATEUR

Triple F staat voor Fun, Food & Festival.

Triple F wordt georganiseerd voor kinderen tussen de twaalf en achttien jaar die wonen in opvanglocaties of die opgroeien in multiprobleemgezinnen.

Door teruglopende subsidies kunnen veel opvanglocaties geen uitjes of vakanties organiseren voor de kinderen. En in multiprobleemgezinnen heerst vaak armoede waardoor ook deze kinderen niet gemakkelijk een dagje uit of op vakantie kunnen. Het Vergeten Kind vindt het belangrijk dat alle kinderen in Nederland gewoon even kind kunnen zijn en lol en plezier kunnen maken en dat kan tijdens een evenement zoals Triple F.

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Word vrijwilliger

Inschrijven vrijwilliger