Grote donatie van Robert Walters en Walters People

09 november 2017

Maar liefst € 22.500,- haalden ze op voor het vergeten kind. de nederlandse werknemers van robert walters en walters people organiseerden in oktober hun jaarlijkse charity day waarbij alle vestigingen zich inzetten voor een lokaal goed doel.

Robert Walters Charity Day 2017

In de vestigingen Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam werden op 13 oktober diverse activiteiten ontplooid om geld op te halen voor Heppie Vakanties, onderdeel van Het Vergeten Kind. Op de vestigingen werden allerlei competities opgezet, van sjoelen tot armpje drukken. Daarnaast werden er zelfgemaakte sapjes en andere lekkernijen verkocht en sponsorlopen en loterijen georganiseerd. Daarnaast hielden ze een belactie waarbij ze hun relaties benaderden voor een bijdrage. De activiteiten en donaties leverden in totaal maar liefst € 22.500,- op. Met dit bedrag kunnen 45 kinderen een heerlijke week vakantie beleven tijdens een Heppie Vakantie!

over robert walters en walters people

Robert Walters is wereldwijd specialist op het gebied van werving en selectie. Ze willen internationaal de toonaangevende speler zijn op het gebied van gespecialiseerde werving en selectie, de eerste naam die bij bedrijven opkomt als ze de beste mensen willen inhuren. Walters People is onderdeel van de Robert Walters Groep en richt zich in Nederland, België, Frankrijk en Zwitserland op het werven van junior kandidaten.

over heppie vakanties

Heppie Vakanties is bedoeld voor kinderen waar de dagelijkse situatie (even) niet optimaal is en voor de nodige spanningen zorgt. Zij gaan, mede daardoor, niet of nauwelijks op vakantie. De kinderen hebben ontspanning en extra positieve aandacht nodig. Tegelijkertijd wordt het (pleeg)gezin/de opvanglocatie even ontlast.

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner