Trots! Wij zijn het 500ste erkende goed doel van Nederland!

19 oktober 2017

trots, dat zijn wij! omdat wij het vijfhonderdste erkende goed doel van nederland zijn. vandaag kreeg het vergeten kind een goedkeurend stempel van het centraal bureau fondsenwerving (cbf). ambassadeur angela schijf was erbij. Tijd voor taart!

CBF Het Vergeten Kind 1

Bij Het Vergeten Kind vierden we vandaag een feestje. Want het CBF reikte officieel de vijfhonderdste Erkenning uit aan ons. Voor ons een mijlpaal en erkenning van ons werk. Gelijkertijd was het voor het CBF een startschot voor de nieuwe landelijke publiekscampagne ‘Geef gerust aan een Erkend Goed Doel’. Het doel van deze campagne is laten weten aan donateurs dat hun geld goed besteed wordt. De campagne is een initiatief van de Nederlandse goededoelensector. Met het predicaat ‘Erkend Goed Doel’ is het voor iedereen in één oogopslag duidelijk dat de organisatie aan strenge kwaliteitseisen voldoet.

Joep verboeket, algemeen directeur Het Vergeten Kind: "Dit houdt ons als organisatie scherp. De zojuist verkregen Erkenning geeft het Nederlandse publiek de zekerheid dat ze gerust aan ons kunnen geven."


geef gerust

De campagne Geef Gerust is een initiatief van de goededoelensector en is ontwikkeld door de brancheorganisaties Goede Doelen Nederland, Nederland Filantropieland en het CBF als toezichthouder goede doelen. De campagne is medegefinancierd met een subsidie van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Kijk voor meer informatie op geefgerust.nl

CBF Het Vergeten Kind 2

CBF Het Vergeten Kind 3

CBF Het Vergeten Kind 4

CBF Het Vergeten Kind 5

CBF Het Vergeten Kind 6

meer over het keurmerk

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner