Feestelijke afsluiting Zomertour 2017 door Juvat en Jamai

11 september 2017

De Zomertour 2017 van Het Vergeten Kind is op zondag 10 september 2017 feestelijk afgesloten door ambassadeurs Jamai Loman en Juvat Westendorp. Het eindfeest vond plaats in Attractie- & Vakantiepark Slagharen waar zevenhonderd kinderen konden genieten van een dagje uit. 

Juvat en Jamai
Deze zomer openden tien attractieparken in Nederland geheel belangeloos hun deuren voor Het Vergeten Kind zodat ruim drieduizend kwetsbare kinderen konden genieten van een dagje uit. Bijvoorbeeld naar een dierentuin of pretpark. Attractiepark Slagharen was de laatste in de reeks. De Zomertour werd swingend en feestelijk afgesloten in het circustheater van het park. Alle kinderen, begeleiders en vrijwilligers werden verrast door het dansteam van ambassadeur Juvat en ambassadeur Jamai Loman sloot de dag af met een optreden.

Dansteam Juvat


Jamai: "Ik vind het te gek dat de kinderen zoveel fun hebben op zo'n dag, hun problemen even kunnen vergeten en gewoon kind kunnen zijn."
 

over de zomertour

Juvat kindjes ponyRuim 55.000 kinderen kunnen door problemen in hun gezin niet meer thuis wonen en komen daarom in opvanglocaties terecht. Door teruglopende subsidies is er steeds minder budget voor opvanglocaties, wat inhoudt dat de kinderen de opvang weinig verlaten. Dagjes uit of een vakantie zit er voor de meesten niet in. Zij moeten zich vermaken met minimale speelvoorzieningen en hebben vaak weinig mogelijkheden om buiten te spelen. Een dagje mee op de Zomertour is daarom erg belangrijk om echt even kind te kunnen zijn.

attractiepark slagharen

Attractiepark Slagharen dansgroepBij Attractiepark Slagharen stap je in de wereld van cowboys en indianen. In meer dan dertig spannende attracties en shows beleef je een onvergetelijk Wild West-avontuur. Nieuw in 2017 is de spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Gaat dit je te hard, ga dan de omgeving verkennen in een ouderwetse Chuck Wagon of stap in de boot voor een Wild West Adventure. Pas je op voor watervallen en beren?

Wij danken alle meewerkende attractie- en dierenparken, vrijwilligers en ambassadeurs. De Zomertour 2017 was geweldig.

meer over de zomertour

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner