We hebben jouw HART nog steeds hard nodig!

15 februari 2021

Tijdens onze landelijke campagne de ‘Week van Het Vergeten Kind’ hebben we iedereen opgeroepen zich ‘hart’ te maken voor vergeten kinderen in sociaal isolement. Ondanks dat er ruim 30.000 harten op de teller staan, strijden we nog even door!

De Week van Het Vergeten Kind en de daarbij behorende campagne ‘Maak je hart voor vergeten kinderen in sociaal isolement’ is inmiddels afgelopen. Samen met onze Ambassadeurs, Vrienden en Unforgettables (leden van onze jongerenraad) hebben we gedurende drie weken aandacht gevraagd voor de ruim 80.000 kinderen in Nederland die zich fundamenteel alleen voelen. Met onze vintage Hartentourbus trokken we heel het land door om Harten op te halen bij beleidsmakers, gemeenten, politici, bekende Nederlanders en zelfs prinses Laurentien. Ook hebben we iedereen in Nederland gevraagd zich hart te maken voor deze kinderen via onze Hartenpetitie.

Hoe meer harten, hoe krachtiger ons signaal richting gemeenten, scholen en jeugdzorg om daadwerkelijk iets te doen om het sociaal isolement te doorbreken. Daarom kun je nog steeds de Hartenpetitie tekenen. Gesterkt door jouw stem kunnen wij blijven strijden voor structurele verbeteringen voor vergeten kinderen in Nederland. Samen zorgen we ervoor dat zij de aandacht krijgen die ze verdienen en dat ze zich gezien en gehoord voelen.

Teken de hartenpetitie!  Lees wat jij nog meer kunt doen
 

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner