Laurentien plaatst hart op Nederlandse kaart

26 januari 2021

Ze trapte hiermee de campagne 'Maak je Hart voor vergeten kinderen' af van stichting Het Vergeten Kind. Met de landelijke campagne vraagt de stichting heel Nederland om achter de 80.000 kinderen in ons land te staan die zich dagelijks alleen voelen.

Week van Het Vergeten Kind 2021 - Prinses Laurentien

Prinses Laurentien: “Wat goed dat jullie in deze tijd deze hartentour organiseren om kinderen een hart onder riem te steken om een oproep te doen aan heel Nederland. Het lijkt vanzelfsprekend dat kinderen en jongeren een sociaal netwerk om hen heen hebben, terwijl dat lang niet altijd het geval is. Dat brengen jullie als Unforgettables echt fantastisch onder woorden. Daarmee zetten jullie het op de kaart, letterlijk! Ik zou heel Nederland willen oproepen: Vang signalen op. Kijk om je heen. Durf het gesprek aan te gaan. Luister naar jongeren die weten wat het is. En acteer daar ook op zonder dat jij het hoeft op te lossen. Ik denk dat het luisteren en het opvangen van signalen juist heel belangrijk is, juist ook in deze tijd. Daarom ben ik ontzettend blij dat jullie er zijn

Lees meer over onze 'Maak je HART' campagne

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner