Wat hebben we afgelopen jaar samen bereikt voor kwetsbare kinderen?

30 juni 2020

In 2019  hebben we ontzettend  veel bereikt voor onze doelgroep: kwetsbare kinderen in Nederland met een lastige thuissituatie. Onze behaalde resultaten en de officiële jaarrekening staan beschreven in een uitgebreid jaarverslag. Ons jaarverslag biedt een mooie en heldere terugblik op een jaar waarin we voor duizenden kinderen het verschil mochten maken. 

We zijn enorm blij met de impact die we hebben gemaakt op onze doelgroep en de steun die wij hierbij krijgen. Tegelijkertijd weten wij als geen ander hoezeer ons werk nodig blijft en hoeveel er nog te doen is. Daarom blijven wij ons met hart en ziel inzetten voor kwetsbare kinderen, elke dag opnieuw. We richten ons met programma’s en projecten op het duurzaam en structureel verbeteren van hun situatie. En we organiseren impactvolle programma’s die deze kinderen direct helpen. Want als wij ze omarmen en weer kind laten zijn, kunnen zij weer dromen van een mooie toekomst.

INFOGRAPHIC  JAARVERSLAG 2019

Jaaroverzicht2019

 

ENKELE HOOGTEPUNTEN UIT 2019

Heppie Vakanties & Weekenden

Heppie Vakanties & Weekenden zijn er speciaal voor kinderen van 6 t/m 18 jaar. Bij een weekend of vakantie draait alles om gezelligheid, lol en onbezorgd spelen. Lekker ravotten en ontspannen in een leuke groep met leeftijdsgenootjes. Tegelijkertijd is er alle aandacht en zorg voor elk kind. 
Aantal bereikte kinderen: 882

Heppie Zomertour & Wintertour

Een dagje geen zorgen, maar gewoon plezier maken in een pretpark of dierentuin, samen met je zus, broer, (pleeg)ouder(s) of verzorger. De activiteiten vinden plaats in de zomer- en kerstvakantie
Aantal bereikte kinderen: 3084

Heppie Talent

Kinderen leren in workshops nieuwe vaardigheden en ontdekken wat ze leuk vinden en goed kunnen. Ze leren bijvoorbeeld drummen, straatvoetballen of rappen. Dit programma wordt aangeboden op scholen in het speciaal basisonderwijs waar veel kinderen uit onze doelgroep zitten.
Aantal bereikte kinderen: 621

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner