KINDERPLEZIER: Mede mogelijk gemaakt door jou!

18 juli 2019

Ieder jaar rond de zomer publiceren wij ons jaarverslag, een uitgebreid verslag van onze behaalde resultaten en de officiële jaarrekening. Voor ons is dat ook meteen een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en wat wij hebben bereikt. We zijn iedereen die ons steunt enorm dankbaar, want zonder de hulp van de samenleving kunnen wij ons niet inzetten voor die kinderen die onze hulp zo hard nodig hebben.

Helaas zijn er in ons land nog altijd ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Bij ruim 50.000 van deze kinderen gaat het zo mis dat ze niet meer thuis kunnen wonen. Het Vergeten Kind vindt het belangrijk dat deze kinderen niet vergeten worden en veilig en stabiel kunnen opgroeien. Het liefst thuis, maar als dat niet lukt dan op een andere plek waar het fijn is. 

Wij werken er elke dag keihard aan om de verandering van de jeugdhulp aan te jagen, maar we organiseren ook impactvolle activiteiten die de kinderen direct helpen. Waar ze samen (leren) spelen en vrienden maken, zodat hun zelfvertrouwen groeit en nare herinneringen plaatsmaken voor succesmomenten en een glimlach. Zodat ze de toekomst weer zonnig tegemoet zien.
 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner