Het Vergeten Kind opnemen in uw testament

als u iets onvergetelijks wil doen voor kwetsbare kinderen in nederland, kunt u overwegen om een goed doel op te nemen in uw testament. met uw nalatenschap levert u een positieve bijdrage aan hun toekomst. zo laat u iets heel bijzonders na.

TestamentVindt u het belangrijk dat ook na uw overlijden uw idealen worden verwezenlijkt? Door een organisatie in uw testament op te nemen kunt u het verschil maken voor de toekomst van kwetsbare kinderen, ook wanneer u er niet meer bent. Zo draagt u bij aan een betere wereld waarin zij de hulp en aandacht krijgen die zij zo hard nodig hebben. In het magazine ‘Onvergetelijk’ is alle informatie die u nodig heeft te vinden over het opnemen van Het Vergeten Kind in uw testament . Maar ook waarom uw nalatenschap zo belangrijk is, verhalen van kinderen, onze toekomstdromen en meer. 

Vraag het magazine ´Onvergetelijk´ aan

 

Manieren van opnemen in testament

Opnemen in uw testament kan op twee manieren, als erfgenaam of als legaat. Dit legt u vast in uw testament. In een testament legt u vast wat je aan wie wilt nalaten na uw overlijden. Dit bepaalt u zelf, een van de mogelijkheden is om na te laten aan een goed doel zoals Het Vergeten Kind. U leest in het magazine ‘Onvergetelijk’ alles over de verschillende manieren van nalaten. Hierin vindt u ook veelgestelde vragen en tips van een notaris. 

Wat doet Het Vergeten Kind met uw bijdrage?

Wij strijden voor een veilig en liefdevol thuis voor kwetsbare kinderen in Nederland. Als dat in het eigen gezin niet kan, is dat enorm ingrijpend in een kinderleven. Opgroeien op een andere fijne plek waar het belang van het kind voorop staat en waar het mag blijven wonen is dan cruciaal. Alleen zo krijgt het kind de kans veilig op te groeien, zich goed te ontwikkelen en volwaardig mee te doen in de maatschappij. Daarom draagt Het Vergeten Kind op verschillende manieren bij aan het versterken van beschermende factoren zoals zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en veerkracht. Zodat kwetsbare kinderen de toekomst weer zonnig tegemoet zien. 

notaris

Het is belangrijk om uw keuzes goed vast te leggen in een testament. Een notaris helpt u hierbij. Wilt u meer weten? Kijk eens op www.notaris.nl of op www.testamenttest.nl.  
Bent u notaris? Ga dan naar deze pagina.

Doe iets onvergetelijks 

Wilt u meer weten over hoe u Het Vergeten Kind in uw testament kan opnemen? Vraag dan ons magazine aan met alle benodigde informatie.

VRAAG HET MAGAZINE ‘ONVERGETELIJK’ AAN

 

Ik sta u graag te woord

Mijn naam is Jeroen van Woudenberg en ik help u graag verder als u vragen heeft over het opnemen van Het Vergeten Kind in uw testament of een persoonlijk gesprek wenst. U kunt contact met mij opnemen via telefoonnummer 085 065 3450 of per e-mail: [email protected].

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner