Jeroen van Woudenberg - senior relatiemanager

“Nederlandse kinderen behoren tot gelukkigste kinderen ter wereld, zo blijkt uit onderzoeken. Maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen. Nog te vaak gaat het fout, soms zelf heel erg fout.” 

Een Nederland waar geen kind vergeten wordt. Een land waar alle kinderen gelijke kansen op geluk, welzijn en ontwikkeling hebben. Dat is het Nederland wat ik voor me zie. Helaas is de situatie voor te veel kinderen en jongeren in ons land niet OK. Al enkele jaren zet ik mij bij Het Vergeten Kind met hart en ziel in om het positieve verschil te maken in het leven van kwetsbare kinderen. Ik kan dit absoluut niet alleen! In mijn rol als senior relatiemanager ben ik continue op zoek naar betekenisvolle en wederkerige partnerships. Samenwerkingen die ons de financiële middelen, aandacht en bewustwording geven om samen het verschil te maken. En betekenisvol voor fondsen, corporates en organisaties die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus nemen. Want alleen ga je sneller, maar samen komen we verder!
 

Neem contact met mij op

Neem vrijblijvend contact met mij op om te bespreken op welke manieren jouw organisatie Het Vergeten Kind kan helpen. Ik denk graag met je mee! Je kan me bereiken via 06 53389991 of stuur me een e-mail

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner