HEPPIE CHRISTMAS WONDERLAND

20 december 2018

Hotel Heppie in Mierlo is door Ambassadeurs en Vrienden van Stichting Het Vergeten Kind drie dagen lang omgetoverd tot Heppie Christmas Wonderland. Zo kregen kwetsbare kinderen een magisch kinderkerstfeest, verzorgd door de allerleukste kerstman Jörgen Raymann en Ambassadeurs van de Stichting Johnny de Mol, Natasja Froger en Saar Koningsberger. De kinderen hebben genoten van een groots kerstfeest met een heerlijk diner, cadeautjes en een fantastisch optreden van René Froger die het lied ‘Heppie Christmas’ zong. 

Persfoto HCW

'Heel dierbaar om al die blije gezichtjes te zien', aldus Natasja Froger.
Jörgen Raymann: 'Deze kinderen zijn met zo weinig tevreden, dat is prachtig om te zien.'

Heppie Christmas Wonderland

De kinderen kwamen aan in een echt ‘Christmas Wonderland’ met grote versierde bomen, een prachtig verlichte arrenslee met rendieren en uiteraard heel veel sneeuw. Ze hebben genoten van leuke activiteiten, zoals: spelen in de indoor speeltuin en meegaan op arrensleetocht met shetlandpony's. Als afsluiter kregen de kinderen een heerlijk kinderkerstdiner, met schalen vol lekkernijen waar ze van snoepten. Met een spectaculair dessert, namelijk de grootste Hartenhuis-taart van Nederland gemaakt door meester patissier Hidde de Brabander. René Froger sloot de avond af met een optreden en na het openen van de cadeautjes, vertrokken de kinderen moe en voldaan.

Zoë: 'Als ik iets kon veranderen, zou ik een ander bed toveren. En dat mijn kerstboom heel mooi was.'

 

Kerstcampagne 'Maak een toet waar je goed mee doet'

Kerst is voor de meeste kinderen in Nederland persfoto HCW2een mooie, warme tijd om naar uit te kijken.
Gezelligheid met de familie, cadeautjes en lekker eten. Helaas geldt dit niet voor elk kind. Voor duizenden kwetsbare kinderen in Nederland waar thuis veel problemen zijn of niet meer thuis kunnen wonen, is deze periode juist extra moeilijk. Een maand  waarin nog meer duidelijk wordt dat hun situatie anders is.

Met Heppie Christmas Wonderland geeft
Het Vergeten Kind aan deze kwetsbare kinderen alsnog een fijne kerst. Heppie Christmas Wonderland is onderdeel van de landelijke kerstcampagne ‘Maak een toet waar je goed mee doet’. Het Vergeten Kind vraagt in december aandacht voor kwetsbare kinderen in Nederland met iets waar (vrijwel) iedereen van houdt: toetjes.

Speciaal voor deze campagne ontwikkelde meester patissier Hidde de Brabander heerlijke Hartenhuis-desserts. De recepten zijn verzameld in een kerstdessertsboekje.
Het absolute klapstuk in het boekje is de Hartenhuis-taart. Naast de recepten zijn er ook verhalen te vinden van kwetsbare kinderen en van ambassadeurs Natasja Froger, Juvat Westendorp en Saar Koningsberger. 

Via www.hetvergetenkind.nl/kerst kun je het boekje downloaden of thuis laten bezorgen.

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner