Deze zomer 30 Heppie vakanties voor kwetsbare kinderen

27 augustus 2018

Deze zomer hebben we in totaal 30 Heppie vakanties georganiseerd, waardoor we maar liefst 716 kinderen (soms samen met hun ouder(s) een onvergetelijke week hebben gegeven!

Heppie vakanties 2018 1

Onze Heppie vakanties waren onder meer op de De Buitenjan. De Buitenjan ligt aan de rand van Veldhoven, in een prachtige, echt Brabantse en bosrijke omgeving. Deze accommodatie heeft een sporthal en sportvelden, toneelzaal, kleine discotheek, boshut, kampvuurplaats, centrale ontmoetingsruimte en een klimpark ernaast.

Heppie vakanties 2018 5Heppie vakanties 2018 3

Positieve aandacht en mooie herinneringen

Meer dan genoeg ingrediënten om er een geweldig leuke vakantie vol positieve ervaringen van te maken. Honderden kinderen, tieners en ook gezinnen werden verwelkomd door onze enthousiaste vrijwilligers. De programma's stonden bol van de leuke dingen, van een speurtocht tot een zeephelling en van een spannend bosspel in het donker tot samen glitterslijm maken. Van alle dingen werd met volle teugen genoten. Heerlijk samen spelen, plezier maken en genieten van positieve aandacht. Dat is waar het om gaat tijdens de Heppie-vakanties. De mooie herinneringen nemen de kinderen mee naar huis. Om nog heel lang op te teren en om kracht uit te halen op moeilijke momenten.

Wil je meer weten over de Heppie vakanties van Het Vergeten Kind? Kijk dan hier.

Heppie vakanties 2018 4

 

 

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner