"Zomervakantie een hel voor kinderen in slechte thuissituatie"

09 juli 2018

Voor de meeste kinderen in Nederland is de zomervakantie de leukste tijd van jaar. Lekker spelen, leuke dingen doen met het gezin en genieten van gezellige dagjes uit of een kampeervakantie. Maar niet elk kind kijkt uit naar de zomervakantie. Voor kinderen die opgroeien in een onveilige of instabiele thuissituatie, is naar school gaan soms juist een hele fijne afleiding. Hierover verschenen afgelopen week verschillende berichten in de media:

Hart van Nederland: "Zomervakantie een hel voor kinderen in slechte thuissituatie"

RTL Nieuws: "opzien tegen de zomervakantie" Bekijk het item terug vanaf minuut 11:21

Wij organiseren juist voor deze kinderen van de zomer weer verschillende Heppie-vakantiekampen en ook het spetterende Triple F: 2 dagen Fun, Food, Festival voor jongeren!

Maar ook jij kunt je steentje bijdragen. Hoe? Door gewoon even wat extra aandacht te geven aan de kinderen om jou heen. Geef je buurjongen eens een extra complimentje of vraag dat ene meisje uit de klas misschien eens mee naar het park. Jij kunt al het verschil maken, door gewoon even wat extra aandacht te geven. Hoe mooi is dat? Bekijk de tips voor meer inspiratie.

Bekijk de tips

 


 

 

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner