Bestel nu het gratis Koningsdagpakket!

09 april 2018

Koningsdag actie

 

BESTEL NU HET GRATIS KONINGSDAG ACTIEPAKKET! VERKOOP JE SPEELGOED VOOR HET VERGETEN KIND

Ruim 100.000 kinderen in Nederland hebben geen fijne thuissituatie. Voor deze kinderen gaat Het Vergeten Kind een eigen plek bouwen, genaamd Hotel Heppie Almere. Hier kunnen ze hun zorgen vergeten, lekker spelen en nieuwe vrienden maken.

Help jij ook mee? Kom in actie op Koningsdag! Bestel nu het gratis actiepakket, maak er een onvergetelijke dag van door spulletjes te verkopen, cupcakes te bakken of muziek te maken en doneer (een deel van) je opbrengst. Je bepaalt zelf welk deel van je opbrengst je geeft. Als je je nu aanmeldt ontvang je het Koningsdagpakket met daarin posters, ballonnen, een echte Koningsdagkroon én een t-shirt om in te shinen op jouw kleedje!

UPDATE: Het Koningsdag actiepakket is niet meer te bestellen.  We wensen iedereen heel veel succes en plezier op Koningsdag, vergeet niet een leuke foto te uploaden #ikbouwmee.

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner