VRIJWILLIGERSWEEKEND 2018

06 februari 2018

 
De Week van Het Vergeten Kind werd op 27 en 28 januari afgetrapt op het Vrijwilligersweekend! Wij zijn erg trots op onze ruim 600 vrijwilligers die zich het hele jaar, op verschillende vlakken, inzetten voor Het Vergeten Kind. Één keer in het jaar organiseren wij een weekend waarin wij onze dankbaarheid en waardering uitspreken aan deze grote groep toppers binnen onze organisatie.
resize vrijwilligers

HET PROGRAMMA 

Op zaterdagmiddag was er een gevarieerd aanbod aan lezingen, workshops en trainingen, waar vrijwilligers zelf uit konden kiezen. Na een educatieve dag stond de winterbarbecue aan! Dat was lekker smullen en een goed moment om met elkaar bij te kletsen of elkaar wat beter te leren kennen. Na een heerlijke maaltijd en met een gezellige stemming was het tijd voor een feestje. De avond stond in thema van een fullmoonparty. Dit was ook hét moment om jubilarissen in het zonnetje te zetten. Zo werd er bijvoorbeeld één dame extra in het zonnetje gezet, zij zet zich al 20 jaar in tijdens Heppie vakanties en weekenden.
 

KLEIN GEBAAR

Met onze campagne roepen wij heel Nederland op lieve berichtjes achter te laten, met kleine gebaren van aandacht te geven, kunnen wij met elkaar kwetsbare kinderen enorm steunen. Zonder onze vrijwilligers kunnen wij nooit doen wat wij nu bereiken. Deze bijzondere groep vrijwilligers zetten zich met heel hun hart in voor deze kinderen. De persoonlijke aandacht die zij geven tijdens events, Heppie vakanties en weekenden is onbetaalbaar!
 
Het was een prachtig weekend, waarin iedereen ontzettend heeft genoten.
 
Wil jij ook vrijwilliger worden? Kijk hier voor meer informatie.

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner