Nieuw digitaal magazine GEEF van Het Vergeten Kind nu te downloaden

17 november 2017

December is dé feestmaand om gezellig samen door te brengen en elkaar aandacht te geven. Het Vergeten Kind verzamelde de leukste ideeën en tips om alles uit de onvergetelijk decembermaand te halen en maakte het digitale magazine geef. met dit magazine vragen we gelijkertijd aandacht voor de kwetsbare kinderen in nederland, voor wie een feestelijke decembermaand niet vanzelfsprekend is.

GEEF Magazine 3Het magazine GEEF is een klein gebaar van grote waarde en staat boordevol leuke ideeën en tips voor een onvergetelijke decembermaand voor het hele gezin. Ook lees je korte interviews met onder andere onze ambassadeurs Angela Schijf, Natasja Froger, Saar Koningsberger en Johnny de Mol over wat de feestdagen voor hen betekent. Zo staat bij Angela thuis de maand december vol van tradities en aandacht voor elkaar.

We maken dit magazine omdat de decembermaand voor de meeste kinderen een maand vol plezier en mooie herinneringen is. Helaas hebben veel kinderen in Nederland geen warm en liefdevol thuis en is de feestelijke decembermaand geen vanzelfsprekendheid. Maar liefst 100.000 kinderen hebben een onveilige of instabiele thuissituatie. Voor 55.000 kinderen gaat het zelfs zo mis, dat ze niet meer thuis kunnen wonen. Door het magazine GEEF vragen we hiervoor aandacht. 

geef jij ook een klein gebaar?

Elk kind verdient een warm en liefdevol thuis tijdens de feestdagen. Het gaat niet om het geven van cadeaus, maar vooral om het geven van aandacht. Dat deze aandacht zo belangrijk is, willen wij tijdens de feestdagen aan elk gezin in Nederland laten weten door dit magazine te verspreiden. Want wat een kind bijblijft is de warmte, liefde en gezelligheid tijdens de feestdagen. Meer dan grote cadeaus. Doe mee met dit kleine gebaar en download nu het gratis magazine GEEF. 

Download magazine GEEF

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner