Nieuwe commercial 'Omarm ze' Het Vergeten Kind in première

31 oktober 2017

met grote trots presenteren wij onze nieuwe commercial 'omarm ze'. Deze is vanaf 1 november te zien op televisie en internet en te horen op de radio. in deze commercial worden, helaas, echte verhalen verteld van kwetsbare kinderen in nederland die geen fijne kindertijd hebben. Onze ambassadeurs vragen samen met vier kinderen aandacht voor deze situatie.

Kinderen commercial 2017 Het Vergeten Kind

In Nederland wonen een heleboel kinderen die een gelukkig leven leiden. Die hebben een fijne thuissituatie en een goede toekomst. Helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Ondanks dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren, groeien er nog steeds duizenden kinderen in ons land op in een onveilige of instabiele thuissituatie. Velen van hen wonen niet eens meer thuis maar in een opvanglocatie. Zo hoort een kinderleven niet te zijn. 

Om aandacht te vragen voor al deze kwetsbare kinderen in Nederland hebben wij nieuwe commercials gemaakt voor televisie, internet en radio. De vier kinderen in de commercials hebben zelf een fijn leven; zij spelen, gaan naar school, kunnen sporten en vieren hun verjaardag. Maar ze vertellen echte, waargebeurde verhalen. Op deze manier vragen zij, samen met onze ambassadeurs, aandacht voor zeer ernstige situaties van andere kinderen. Ambassadeur Angela Schijf licht toe waarom wij dit op deze manier doen:

Wij bedanken de vier fantastische kinderen en onze vier geweldige ambassadeurs die geheel belangeloos deze commercial maakten. Ook veel dank aan de makers reclamebureau The Others en film- en animatiestudio Redrum die ongelooflijk veel tijd en energie hierin hebben gestoken. Zonder hen was deze omvangrijke productie niet tot stand gekomen. 

help ook mee

Maak samen met ons het verschil voor alle kwetsbare kinderen in Nederland. Want als wij ze nu omarmen, krijgen ze de kans om weer écht kind te zijn. 

word donateur

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner