Tovertuin geopend in Blijf Oranje Huis Almere

12 oktober 2017

Het waren kale en industriele ruimtes, de kinder- en babyruimtes van het Blijf oranje huis in almere. maar nu zijn het gezellige, lieve en kindvriendelijke ruimtes. de gloednieuwe zogenoemde tovertuin werd geopend door dolores leeuwin, vriendin van onze stichting. 

Tovertuin Blijf Oranje Huis Almere 1

De nieuwe ruimte is zodanig ingericht dat de kinderen daar weer volop kunnen spelen, een boekje kunnen lezen en weer even kind kunnen zijn!

oranje huis

Het Oranje Huis hoort bij de Blijf Groep, een organisatie die hulp biedt helpt om huiselijk geweld te stoppen. Veiligheid staat hierbij voorop. Er zijn Oranje Huizen in Amsterdam en Alkmaar en sinds juli 2017 is het derde huis geopend in Almere. Lees hier meer over het Oranje Huis

lions

Dankzij de hulp van de Lions Clubs, onze sponsor, realiseren wij dit jaar zes maar liefst zes verschillende Tovertuinen! De Lions Clubs International bestaat dit jaar honderd jaar en de Nederlands Lions vieren dat met dit grootse cadeau aan onze stichting. Lees hier meer over de Lions.

Tovertuin Blijf Oranje Huis Almere 2

Tovertuin Blijf Oranje Huis Almere 3

Tovertuin Blijf Oranje Huis Almere 4

Meer over verbeteren leefomgeving

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner