Stefan Verhoeven treedt toe als voorzitter Raad van Toezicht Het Vergeten Kind

29 mei 2024

Vanaf 1 juli vervult Stefan Verhoeven, Managing Director bij Miele Nederland, de rol van voorzitter van de Raad van Toezicht bij Stichting Het Vergeten Kind. Stefan Verhoeven neemt het stokje over van Oege Boonstra die deze positie acht jaar heeft vervuld.

Stefan Verhoeven bij Heppie FactoryStefan Verhoeven bij het kinderevenement Heppie Factory

Stefan Verhoeven kijkt reikhalzend uit naar zijn rol als voorzitter van de Raad van Toezicht bij Het Vergeten Kind. "Het is een voorrecht om de missie van deze prachtige organisatie te ondersteunen en een positieve verandering teweeg te brengen in het leven van vergeten kinderen, zodat zij gezien en gehoord worden", deelt Verhoeven. Zijn rijke ervaring in het bedrijfsleven en in diverse bestuurlijke functies, waaronder bij de branchevereniging APPLiA, als voorzitter van Stichting Witgoed en als bestuurslid van Stichting OPEN, maakt dat Verhoeven geknipt is voor deze functie.

Hij is daarnaast geen onbekende van de stichting, aangezien Miele Nederland al zeven jaar partner is van Het Vergeten Kind. Niet alleen biedt het bedrijf materiële steun, maar het is ook actief betrokken bij kinderevenementen. Tijdens deze evenementen heeft Verhoeven regelmatig zelf ervaren hoe waardevol positieve aandacht is voor de ontwikkeling van kinderen.

Heppie Festival Hartenhuis Schmink

Verheugd

Het Vergeten Kind en zijn Raad van Toezicht zijn verheugd met de komst van Verhoeven. En bedanken Oege Boonstra (Partner bij 3Rivers en Algemeen directeur van Fagiolini Holding bv) voor zijn ongekende inzet en betrokkenheid. Boonstra: "Als ik terugkijk op mijn tijd als voorzitter, ben ik ontzettend trots op wat we hebben bereikt. Met het Heppie (t)Huis stellen we een voorbeeld van hoe kinderen die uit huis zijn geplaatst met aandacht en in hun eigen omgeving kunnen worden opgevangen. Daarnaast hebben we een tweede Hotel Heppie gerealiseerd waar ontspanning en plezier voor kinderen voorop staan, onder begeleiding van professionele vrijwilligers. Ik draag met vertrouwen het stokje over aan Stefan Verhoeven”.

Huidige Raad van Toezicht

Het Vergeten Kind heeft een vijfkoppige Raad van Toezicht die toezicht houdt op de organisatiedoelen en de algemene gang van zaken, zoals het werknemersbeleid. Per 1 juli bestaat de Raad van Toezicht uit: Stefan Verhoeven, Jessica Asscher, Sandra Hilster, Ahmed Marcouch en Peter Rademaker. Meer informatie vind je hier.

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner