HEPPIE GAAT WEER ON TOUR DEZE ZOMER!

31 mei 2021

Ook deze zomer toveren we weer een lach op het gezicht van kwetsbare kinderen. We nemen ze samen met hun ouders of verzorgers mee op een geheel verzorgd dagje uit naar de leukste, vetste en mooiste (pret)parken die Nederland rijk is!

De afgelopen anderhalf jaar vol beperkingen als gevolg van corona waren extra zwaar voor kinderen die opgroeien in een moeilijke thuissituatie. De lockdowns leken eindeloos te duren, wat een grote impact heeft op deze kinderen. Als scholen en sportclubs gesloten zijn en bezoek ontvangen maar minimaal mogelijk is, voelen zij zich sociaal geïsoleerd en alleen. 
 
Nu het bijna zomer is en de schoolvakantie voor de deur staat, hebben veel kwetsbare kinderen nog steeds weinig om naar uit te kijken. Want vaak zit een vakantie of een uitje er niet in voor deze kinderen. Zij kunnen hun thuissituatie vol problemen en zorgen niet even ontvluchten. Gelukkig zijn wij er deze zomer voor hen! Want ook dit jaar organiseren wij weer de Heppie Tour, uiteraard rekening houdend met de geldende maatregelen. Geheel verzorgde dagjes uit naar de allerleukste (pret)parken en musea die Nederland rijk is. Zodat ze hun problemen even vergeten, plezier kunnen maken en écht onbezorgd kind kunnen zijn.   
 Heppie Tour Walibi
Deze zomer nemen wij ruim 3.000 kinderen, samen met hun gezinnen of begeleiders, mee naar maar liefst acht parken! 
12 juni -  Avonturenpark Hellendoorn
26 juli - de Efteling
28 juli - Archeon 
2 augustus - Walibi Holland 
9 augustus - Avonturenboerderij Molenwaard
25 augustus - Openluchtmuseum Arnhem
27 augustus - Familiepark Drievliet
12 september - Attractiepark Slagharen
 
Deze onvergetelijke zomerdagen kunnen wij enkel en alleen organiseren dankzij de steun van onze donateurs, zakelijke partners en uiteraard de parken die tegen zeer gereduceerde tarieven en in veel gevallen kosteloos meewerken. Daar zijn wij hen heel erg dankbaar voor, want ook zij hebben het zwaar gehad door de coronamaatregelen. 

Wil jij helpen en een bijdrage leveren aan de Heppie Tour? Dat kan door een donatie te doen. Al vanaf € 20 bezorg jij een kind een onvergetelijk dagje uit! 
 
DONEREN  

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner