Lustrumjaar Kiwanis in het teken van Het Vergeten Kind

21 februari 2020

Kiwanis bestaat 35 jaar en steunt Het Vergeten Kind met hun lustrumproject. de gezamenlijke Kiwanis-clubs willen maar liefst € 250.000 ophalen voor de heppie vakanties & weekenden.

Kiwanis is een serviceclub bestaande uit lokale clubs en netwerken en telt in Nederland bijna 2.000 leden verdeeld over 102 clubs. Wij zijn er bijzonder trots op dat Kiwanis in het kader van hun 35-jarig bestaan Het Vergeten Kind als goed doel heeft gekozen voor hun lustrumproject. Elke club wordt gevraagd om een lustrumbijdrage te doen van € 2.500 om op die manier geld in te zamelen voor de Heppie Vakanties & Weekenden. Speciaal daarvoor hebben we een actieplatform opgericht waar iedere club hun eigen actie op kan publiceren. Zo werken we samen om het Kiwanis’ Lustrumdoel te bereiken, namelijk minimaal 500 kinderen een onvergetelijke tijd bieden bij Heppie!

Kiwanis_1

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner