HET VERGETEN KIND LANCEERT VANDAAG THE UNFORGETTABLES ONLINE!

20 maart 2020

Kinderen in de jeugdzorg kunnen zelf het beste vertellen wat beter kan én moet. Daarom hebben wij The Unforgettables Online in het leven geroepen. Een online tool waarin wij hun vragen willen stellen over hoe zij de jeugdzorg zien en wat er volgens deze jongeren verbeterd kan worden. Zo kunnen wij samen met hen een vuist maken richting politici en beleidsmakers, in de hoop dat er in de toekomst écht naar deze kinderen geluisterd zal worden. 

Met The Unforgettables online willen wij de stem van kwetsbare kinderen met nog meer kracht laten horen. De campagnes van de afgelopen jaren hebben ons geleerd dat er kracht zit in aantallen. Wanneer we de verhalen van de jongeren uit onze jongerenraad, The Unforgettables, kunnen verbinden met standpunten van een grotere groep kinderen, dan groeit onze boodschap aan kracht en neem de druk op politici en beleidsmakers toe. Wij hopen samen met alle jongeren een sterke vuist te kunnen maken richting politici en beleidsmakers. Hen te inspireren om écht naar kinderen en jongeren te luisteren zodat de jeugdzorg verbetert! Samen maken we het verschil.

Meer informatie? Kijk op www.unforgettables-online.nl

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner