HET VERGETEN KIND TALKS 2020

14 januari 2020

Op dinsdag 4 februari organiseren wij Het Vergeten Kind Talks. Beau van Erven Dorens presenteert de talkshow en praat met onze Unforgettables over hun ervaringen met de vele wisselingen van hulpverleners in hun leven. Jongeren gaan in gesprek over het gemis van het kunnen opbouwen van een vertrouwensband met een hulpverlener die er echt altijd voor hen was. Tijdens het tafelgesprek komen tevens hulpverleners aan het woord om het thema toe te lichten en hun ervaringen te delen. Het publiek zal bestaan uit beleidsmedewerkers, verschillende  jeugdzorgprofessionals en studenten. 

persfoto talksWe sluiten de talkshow af met een prikkelende dialoog, waarin jij ook je de kans krijgt om je stem te laten horen. Wat kan jij morgen anders doen om ervoor te zorgen dat ieder kind opgroeit in een liefdevol thuis met vertrouwde gezichten? Graag willen we jou uitnodigen om deze inspirerende middag bij te wonen. 

Datum: dinsdag 4 februari 2019
Tijd: van 13:30 uur tot 16:00 uur 
Locatie: Machinegebouw, Westergasterrein in Amsterdam
Deze conferentie is geaccrediteerd met 1.5 punten voor het SKJ-register.

Meld je nu aan! 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner