Heppie Zomertour 2019

06 juni 2019

Een vrolijke zomertour vol (dieren)plezier, sprookjes en attracties voor duizenden kwetsbare kinderen

Voor duizenden kinderen in Nederland is de zomervakantie helemaal geen fijne periode. Ze hebben het moeilijk, omdat er thuis veel problemen zijn. Juist wanneer school wegvalt, hebben ze geen mogelijkheid meer om aan de spanningen van thuis te ontsnappen. Soms is de situatie zo ernstig dat ze niet meer bij hun ouders kunnen wonen. Ze hebben al veel meegemaakt in hun jonge leventje en dit laat diepe sporen na. Een vakantie, een uitje of een dagje weg? Het zit er niet in voor deze kinderen. Terwijl juist zij hard toe zijn aan even onbezorgd genieten en plezier maken. Daarom organiseert Het Vergeten Kind de Heppie Zomertour! Zodat zorgen plaats maken voor een glimlach en ze de toekomst weer zonnig tegemoet zien. Gewoon weer even kind kunnen zijn!

Heppie Zomertour 2019


Wij nemen ruim 2.000 kinderen, samen met hun gezinnen of begeleiders, mee naar vier van de allerleukste parken van Nederland. De Heppie Zomertour gaat op 23 juli van start in de Efteling. Vervolgens rijden de bussen op 6 augustus naar Dierenpark Amersfoort en op 30 augustus bezoeken we Familiepark Drievliet. We sluiten de Heppie Zomertour op 8 september af in Attractiepark Slagharen.
Deze onvergetelijke zomerdagen kunnen wij enkel en alleen organiseren dankzij de steun van onze donateurs, zakelijke partners en uiteraard de parken die tegen zeer gereduceerde tarieven en in veel gevallen kosteloos meewerken.

Wil je ook een bijdrage leveren aan de Zomertour? Dat kan via deze link!

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner