Maak kennis met ambassadeur natasja froger

Nederland leerde Natasja Froger kennen als echtgenote van zanger René Froger. Na haar verschijning in de realitysoap ‘Puur Froger’ wisten televisiemakers haar vaker te vinden en was ze te zien in verschillende programma’s. Vooral programma’s waar ze mensen kan helpen (bijvoorbeeld ‘Effe Geen Cent Te Makken’ en ‘Hart in Aktie’) zijn Natasja op haar lijf geschreven. Hoe druk ze het ook heeft of wat er ook speelt in haar leven, ze zet zich onvermoeibaar in voor kwetsbaren in onze samenleving. 

Door haar deelname in 2009 aan het realityprogramma ‘De Frogers: Helemaal Heppie’ leerde ze Stichting Heppie kennen. Deze stichting verzorgde vakanties voor kinderen die door verschillende problemen thuis niet op vakantie kunnen gaan. Nadat Natasja zag wat de impact van een Heppie Vakantie was op het leven van een kind, besloot ze ambassadeur te worden. Zo zorgde ze er o.a. voor dat in 2012 ‘Hotel Heppie’ in Mierlo kon worden geopend. Een vaste locatie waar kwetsbare kinderen op adem kunnen komen, kunnen spelen en vrienden kunnen maken. 

Ambassadeur Natasja Froger - Het Vergeten Kind

Wanneer in 2016 Stichting Heppie fuseert met Het Vergeten Kind, zet Natasja liefdevol haar werk als ambassadeur voort, nu voor Het Vergeten Kind. Door haar geschiedenis en Heppie-ervaring is Natasja de belangrijkste ambassadeur voor de realisatie van het tweede Hotel Heppie dat in 2024 op de Veluwe haar deuren zal openen.

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner