maak kennis met ambassadeur JUVAT WESTENDORP

Juvat werd in Nederland bekend door het programma ‘So You Think You can Dance’. Niet alleen zijn dance moves vielen op, maar ook zijn warme persoonlijkheid. Na zijn doorbraak heeft Juvat zijn werkterrein verbreedt. Hij heeft zijn eigen dansschool ‘Juvat Performing Arts Studios, maar hij is ook veelvuldig als acteur te zien in de bioscoop (in 2021 is hij te zien in ‘Just Say Yes’ en ‘Niks Vreemds Aan’) en een graag geziene gast op de televisie (jurylid ‘Superkids’, 1e plaats Boxing Start in 2018 en 2e plaats ‘Dancing on ice’ in 2020). 

Zijn persoonlijke doel is het motiveren en stimuleren van jongeren om het beste uit zichzelf te halen. En dat lukt hem sinds 2015 supergoed als ambassadeur van Het Vergeten Kind.

Ambassadeur Juvat Westendorp - Week van Het Vergeten Kind 2020 - Heppie Factory

De energie van Juvat lijkt soms onuitputtelijk. Zo is hij vaak de grote gangmaker tijdens de ‘Heppie Zomertour’ langs pretparken, waarmee hij met zijn aanstekelijke vrolijkheid alle kinderen een leuke dag bezorgd. Bij de trainingsdagen van The Unforgettables (jongerenraad Het Vergeten Kind) zorgt hij met zijn hiphop moves net zo makkelijk voor de energizer, als dat hij diepgaande 1 op 1 gesprekken voert met de jongeren. En bij ons kinderevent ‘Heppie Factory’ gaf hij begin 2020 met Wendy van Dijk (vriend van de stichting) een geweldige dans workshop.

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner