Maak kennis met ambassadeur Jamai Loman

Jamai won in 2003, als 16-jarige, de allereerste talentenshow 'Idols’. Inmiddels is Jamai niet alleen actief als zanger, maar is hij ook te zien geweest in musicals en presenteert hij The Voice Kids. De cirkel lijkt rond, maar Jamai kennende zal hij zich nog op vele vlakken doorontwikkelen en van zich laten horen. 

Jamai zette zich in 2014 voor het eerst in voor Het Vergeten Kind. RTL bestond 25 jaar en wilde dit vieren door iets terug te geven aan de samenleving. In de bijzondere tv-uitzending ‘25 jaar RTL voor Het Vergeten Kind’ zagen we onder andere dat Jamai met kwetsbare kinderen naar de Efteling ging. Hij bezorgde ze een dag die ze nooit zullen vergeten. Zijn positieve uitstraling maakte veel indruk op ons en in de zomer van 2016 werd hij officieel ambassadeur.

Jamai Loman

Jamai is altijd zeer betrokken bij Het Vergeten Kind. Hij presenteert net zo makkelijk een serieus inhoudelijk event (‘Hartenhuis Award’), als dat hij een spontane karaoke opzet met tieners of een verhaaltje voorleest aan jonge kinderen. Jamai droeg in 2018 zijn lied ‘Ik sta klaar’ op aan de vergeten kinderen en was ook de grote roerganger van de Hartentour waarmee hij tijdens de Week van Het Vergeten Kind 2021 (29 januari t/m 4 februari) bijna dagelijks door heel Nederland reed om bij bewindslieden, beleidsmakers, media en bekende vrienden harten op te halen voor  vergeten kinderen in sociaal isolement. Ook als ambassadeur is Jamai een multi-talent! 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner