maak kennis met vriend francis beukeveld

Francis is een multitalent; ze presenteerde o.a. het RTL4 programma ‘Body, Mind & Care’, ze heeft veel mogen reizen als model en voor goede doelen en is onderneemster in hart en nieren. Ze deelt de stad Amsterdam met het eiland Ibiza als thuisbasis. Ze is oprichter van Ibiza by Francis waar ze o.a. events, mediaproducties en retreats organiseert. Daarnaast is ze ook mede-oprichter van I.AM.caps, een 100% natuurlijk alternatief voor koffie dat al in meer dan 20 landen wereldwijd wordt aangeboden.

Vriend Francis Beukeveld - Week van Het Vergeten Kind 2019 - Film Festival

Francis reist voor haar werk over de hele wereld, maar is gelukkig ook regelmatig in Nederland. Door haar betrokkenheid bij het welzijn van kinderen vond zij Het Vergeten Kind en wij vonden haar! En net zoals in haar werk is ze breed actief. Ze presenteerde al Het Vergeten Kind Filmfestival in Pathé Tuschinski, geeft yogalessen aan The Unforgettables (jongerenraad) tijdens de trainingsweekenden en zorgde ervoor dat de kinderen bij ons event ‘Heppie Factory’ mooi opgemaakt en geknipt op de foto konden. Een mooie, trotse herinnering die ze op hun eigen sociale media konden plaatsen en door oudere jongeren veelvuldig gebruikt wordt op hun CV. Hoe bijzonder is dat! Haar missie is mooie dingen maken en brengen op aarde. En daarom is zij een zeer geliefde Vriend van Het Vergeten Kind. 

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner