kwetsbare kinderen verdienen ook een leuke tijd

Duizenden kinderen in Nederland kunnen om verschillende redenen niet op vakantie of er even tussenuit. Omdat er geen geld voor is, of door problemen in hun thuissituatie waar zij vaak niets aan kunnen doen. Voor deze kwetsbare kinderen organiseren wij Heppie Vakanties & Weekenden in Hotel Heppie. Want ook zij verdienen een superleuke tijd.

Het in 2012 geopende Hotel Heppie Mierlo is sinds de opening een daverend succes, met steeds volgeboekte vakanties en weekenden. Hierdoor staan veel kinderen op de reservelijst, terwijl wij hen ook een plezierige, onbezorgde tijd willen bieden. Daarom is een tweede Hotel Heppie hard nodig. Zo kunnen we nóg meer kinderen een onbezorgde tijd geven.

Niet zomaar een hotel

Hotel Heppie is niet zomaar een hotel. De inrichting is helemaal afgestemd op onze jonge gasten, zelfs over het kleurgebruik is nagedacht! Het is hotel is zo ingedeeld dat onze vrijwilligers de kinderen optimaal kunnen begeleiden. Omdat we ook gezinsvakanties organiseren is er ook ruimte voor gezinnen. Bij Hotel Heppie Veluwe komen zelfs speciale bungalows voor gezinnen. 

Hotel Heppie Veluwe moet er komen!

We hopen in 2022 ons tweede Hotel Heppie te openen in Vierhouten, op de Veluwe. Er is bewust voor deze locatie gekozen. Vanwege de ligging is het hotel beter bereikbaar voor kinderen uit het westen en het noorden van het land. En door de ruimte en natuurlijke omgeving zijn kinderen er écht even uit en kunnen ze alle problemen van thuis van zich afzetten.

Geef jij kwetsbare kinderen een onvergetelijke Heppie-tijd?

Bij Hotel Heppie kan
C-Jay haar energie kwijt

C-Jay heeft al veel meegemaakt in haar jonge leventje en thuis kan de spanning soms hoog oplopen. Voor haar is het belangrijk dat ze even op adem kan komen in een veilige omgeving.

Lees hier het verhaal van C-Jay

Jouw hulp is dringend nodig

Kinderen die opgroeien in een moeilijke thuissituatie geven zichzelf vaak de schuld van alle problemen. Terwijl zij er juist de dupe van zijn. Voor deze kinderen is het essentieel dat zij tijd doorbrengen op een veilige plek waar zij gezien en gehoord worden. Hotel Heppie is zo’n veilige plek! Daar maken nare herinneringen plaats voor fijne momenten, vriendschappen en een glimlach.

Zonder de (financiële) steun van anderen kunnen wij als stichting niet bestaan en dus de kinderen in ons land niet helpen. Terwijl zij onze steun zo hard nodig hebben. Bouw mee en geef zo duizenden kinderen een onvergetelijke Heppie-tijd!

Bouw je mee?

GEef jij vergeten kinderen een plek om op adem te komen? 

Doneer hier

Waarom nog een hotel?

Alle kwetsbare kinderen verdienen het om gewoon onbezorgd kind te kunnen zijn

Lees waarom

Heppie IS MEER DAN ZOMAAR EEN VAKANTIE 

Plezier, ontspanning en persoonlijke aandacht, daar draait het om in Hotel Heppie

Wat doen we precies?

Over het project Heppie Veluwe

Wat willen we realiseren?

Help jij met je bedrijf? 

Lees hoe je kan meehelpen

FAQ Hotel Heppie Veluwe

Veel gestelde vragen