Met de Hartenhuisbus naar de Efteling

Om nog meer kinderen een fijne kerst te bezorgen, biedt Het Vergeten Kind 50 burgemeesters aan om op zaterdag 22 december ieder met een Hartenhuisbus vol gezinnen uit hun gemeente naar de Winter Efteling te komen. Het Vergeten Kind Regelt de bussen, de kaartjes en eten voor de hele dag! 

December is een tijd van warmte, familie en gezellig samenzijn. Heppie Christmas Wonderland
Helaas geldt dit niet voor alle kinderen in Nederland. In ons land zijn er duizenden kinderen die niet meer thuis kunnen wonen of die opgroeien in een onveilig of instabiel gezin. Voor hen is deze periode extra moeilijk en voor deze kinderen zet Het Vergeten Kind zich in.
Het is voor hen een tijd waarin ze de geborgenheid en aandacht missen. Een maand waarin nog duidelijker wordt dat ze anders zijn en er alleen voor staan, waardoor ze zich geïsoleerd en eenzaam voelen.

 

Hartenhuisbus

Het Hartenhuis, dat u hierboven afgebeeld ziet, is een icoon van Het Vergeten Kind dat symbool staat voor een liefdevolle, veilige plek voor ieder kind. Vanuit deze gedachte willen wij kwetsbare kinderen met hun gezin een positieve ervaring bieden in een moeilijke tijd.

Op 22 december 2018 laten wij daarom speciale ‘Hartenhuisbussen’ rijden vanuit diverse gemeenten in Nederland om deze kinderen en hun gezin naar de Winter Efteling te brengen in Kaatsheuvel. De Efteling is het grootste attractiepark van Nederland en een plek met een magische uitwerking, in de winter vol met twinkelende lichtjes en besneeuwde dennenbomen.

Bedrijven

Toon je maatschappelijke betrokkenheid en help Het Vergeten Kind met een financiële bijdrage.

Help mee als bedrijf 

Serviceclubs

Hier komt nog tekst. Hier komt nog tekst. Hier komt nog tekst. Hier komt nog tekst. 

Button

Vermogensfondsen

Hier komt nog tekst. Hier komt nog tekst. Hier komt nog tekst. Hier komt nog tekst. 

Button

Religieuze organisaties

Werk met ons samen aan een wereld van gerechtigheid en verdraagzaamheid

Lees hoe

In natura

Help mee door een  product of dienst van jouw organisatie te doneren aan Het Vergeten Kind 

doneer in natura

Loterijen

De VriendenLoterij is al jarenlang partner van Het Vergeten Kind.

Lees meer