Met de Hartenhuisbus naar de Efteling

Om nog meer kinderen een fijne kerst te bezorgen, biedt Het Vergeten Kind 50 burgemeesters aan om op zaterdag 22 december ieder met een Hartenhuisbus vol gezinnen uit hun gemeente naar de Winter Efteling te komen. Het Vergeten Kind Regelt de bussen, de kaartjes en eten voor de hele dag! 

December is een tijd van warmte, familie en gezellig samenzijn. Heppie Christmas Wonderland
Helaas geldt dit niet voor alle kinderen in Nederland. In ons land zijn er duizenden kinderen die niet meer thuis kunnen wonen of die opgroeien in een onveilig of instabiel gezin. Voor hen is deze periode extra moeilijk en voor deze kinderen zet Het Vergeten Kind zich in.
Het is voor hen een tijd waarin ze de geborgenheid en aandacht missen. Een maand waarin nog duidelijker wordt dat ze anders zijn en er alleen voor staan, waardoor ze zich geïsoleerd en eenzaam voelen.

 

Hartenhuisbus

Het Hartenhuis, dat u hierboven afgebeeld ziet, is een icoon van Het Vergeten Kind dat symbool staat voor een liefdevolle, veilige plek voor ieder kind. Vanuit deze gedachte willen wij kwetsbare kinderen met hun gezin een positieve ervaring bieden in een moeilijke tijd.

Op 22 december 2018 laten wij daarom speciale ‘Hartenhuisbussen’ rijden vanuit diverse gemeenten in Nederland om deze kinderen en hun gezin naar de Winter Efteling te brengen in Kaatsheuvel. De Efteling is het grootste attractiepark van Nederland en een plek met een magische uitwerking, in de winter vol met twinkelende lichtjes en besneeuwde dennenbomen.

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Word vrijwilliger

Inschrijven vrijwilliger