Heppie Christmas Wonderland

Dé plek voor de ultieme kerstbeleving
Kerst is voor de meeste kinderen in Nederland een mooie warme tijd om naar uit te kijken. Gezelligheid met familie, cadeautjes, lekker eten en veel spelen met vriendjes tijdens de kerstvakantie. Helaas is dit niet voor iedereen het geval. Voor deze kinderen zet Het Vergeten Kind zich in. Ook in de decembermaand! Of misschien wel juist dan. Het is voor hen een tijd waarin ze de geborgenheid en aandacht missen. Een maand waarin nog duidelijker wordt dat ze anders zijn en er alleen voor staan waardoor ze zich extra eenzaam, onbegrepen en geïsoleerd voelen.

Op 19, 20 en 21 december organiseren we Heppie Christmas Wonderland in Hotel Heppie in Mierlo: een magisch kinderkerstdiner vol warmte, vrolijkheid, verrassingen, heerlijk eten en positieve aandacht voor kwetsbare kinderen. 

Kinderen komen aan in een echt kerst wonderland met grote versierde bomen, een prachtige verlichte arrenslee, rendieren die ervoor staan en uiteraard heel veel sneeuw. Overal waar ze lopen is een gezellig kerstmuziekje te horen. Op het plein worden de kinderen enthousiast onthaald door de Kerstman en zijn gevolg, waarna iedereen naar het speelgebouw voor de aftrap van een prachtige avond. 

De kinderen kunnen hierna genieten van hele leuke activiteiten, zoals: de indoor speeltuin, mee gaan op arrensleetocht met shetlandpony's dwars door het wonderbos, een bezoekje aan de oergezellige 'kerstfair', waar allerlei kerststandjes staan waar lekkere dingen worden gemaakt en iedereen lekker kan proeven, waar creatieve workshops te doen zijn en een aantal kleine kerstkermis-attracties te vinden zijn. De kinderen kunnen in workshops dansen en nog veel meer muzikale activiteiten beleven. 

Ondertussen wordt binnen het grote kerstdiner voorbereid. Er is een lange aaneengeschakelde tafel gecreëerd waar met zijn allen aan wordt plaatsgenomen. Dit is hét grote moment van samenzijn. De tafel is prachtig bedekt en het ontbreekt de kinderen aan niets. Het tafellaken is van papier waarop door de kinderen kan worden gekleurd/getekend. Er staan grote schalen vol met lekkernijen. Een chefkok van Miele zorgt voor 3 overheerlijke kalkoenen. Het dessert wordt die dag verzorgd door meester patissier Hidde de Brabander, die de Hartenhuistaart komt binnenrijden buiten bij de kerstmarkt. Daar wordt de taart aangesneden en opgepeuzeld.

Na een prachtige avond worden de kinderen door de kerstman en zijn elfjes op superenthousiaste wijze uitgezwaaid. Een onvergetelijke kerstervaring!

Heppie Christmas Wonderland

Bedrijven

Toon je maatschappelijke betrokkenheid en help Het Vergeten Kind met een financiële bijdrage.

Help mee als bedrijf 

Serviceclubs

Hier komt nog tekst. Hier komt nog tekst. Hier komt nog tekst. Hier komt nog tekst. 

Button

Vermogensfondsen

Hier komt nog tekst. Hier komt nog tekst. Hier komt nog tekst. Hier komt nog tekst. 

Button

Religieuze organisaties

Werk met ons samen aan een wereld van gerechtigheid en verdraagzaamheid

Lees hoe

In natura

Help mee door een  product of dienst van jouw organisatie te doneren aan Het Vergeten Kind 

doneer in natura

Loterijen

De VriendenLoterij is al jarenlang partner van Het Vergeten Kind.

Lees meer