DONEREN ALS RELIGIEUZE ORGANISATIE 

Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Het Vergeten Kind strijdt daarom voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij.
 
Het Vergeten Kind wil een positieve bijdrage leveren aan het leven van 100.000 kwetsbare kinderen in Nederland. Bij ruim 50.000 kinderen gaat het zo mis dat ze niet meer thuis kunnen wonen. Ons doel is dat deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, zij op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij. 

Voor het werk dat wij verrichten ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Dit betekent dat we afhankelijk zijn van giften. Wilt u ook een bijdrage leveren en bijvoorbeeld uw collecte afdragen om samen te werken aan een wereld van gerechtigheid en verdraagzaamheid.

Helpt u mee?

 

 Kom in actie met jouw organisatie Bestel promotiemateriaal Doneer direct

 

In contact komen?

 

Wilt u samenIngmar met Het Vergeten Kind het leven van de kinderen op een positieve manier beïnvloeden? Neem dan contact met ons op om de diverse samenwerkingsmogelijkheden te bespreken. 

Ingmar van den Berg, relatiemanager Het Vergeten Kind. tel. 085 065 3450 en per mail: Ingmar@hetvergetenkind.nl

 

Neem contact met ons op!

Hieronder kun je jouw vraag of opmerking aan Het Vergeten Kind kwijt. Je kunt ons ook mailen via info@hetvergetenkind.nl maar opmerkingen via onderstaand formulier kunnen we veelal sneller afhandelen.

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

word partner