nalaten aan HET GOEDE DOEL Het Vergeten Kind 

Wilt u iets onvergetelijks doen voor kwetsbare kinderen in Nederland? Overweegt u dan om na te laten aan het goede doel. Met uw nalatenschap levert u een positieve bijdrage aan hun toekomst. Zo laat u iets heel bijzonders na.

5ec2c7a21006c_hvk_nalaten_magazine_350x325.pngVindt u het belangrijk dat ook na uw overlijden uw idealen worden verwezenlijkt? Met een nalatenschap kunt u het verschil maken voor de toekomst van kwetsbare kinderen, ook wanneer u er niet meer bent. Zo draagt u bij aan een betere wereld waarin zij de hulp en aandacht krijgen die zij zo hard nodig hebben. In het magazine ‘Onvergetelijk’ is alle informatie over nalaten aan Het Vergeten Kind die u nodig heeft te vinden. Maar ook waarom uw nalatenschap zo belangrijk is, verhalen van kinderen, onze toekomstdromen en meer. 

 

Vraag het magazine aan 


Manieren van nalaten

Nalaten kan op twee manieren, als erfgenaam of als legaat. Dit legt u vast in uw testament. In een testament legt u vast wat je aan wie wilt nalaten na uw overlijden. Dit bepaalt u zelf, een van de mogelijkheden is om na te laten aan een goed doel zoals Het Vergeten Kind. U leest in het magazine ‘Onvergetelijk’ alles over de verschillende manieren van nalaten. Hierin vindt u ook veelgestelde vragen en tips van een notaris. 

Wat doet Het Vergeten Kind met uw bijdrage?

Wij strijden voor een veilig en liefdevol thuis voor kwetsbare kinderen in Nederland. Als dat in het eigen gezin niet kan, is dat enorm ingrijpend in een kinderleven. Opgroeien op een andere fijne plek waar het belang van het kind voorop staat en waar het mag blijven wonen is dan cruciaal. Alleen zo krijgt het kind de kans veilig op te groeien, zich goed te ontwikkelen en volwaardig mee te doen in de maatschappij. Daarom draagt Het Vergeten Kind op verschillende manieren bij aan het versterken van beschermende factoren zoals zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en veerkracht. Zodat kwetsbare kinderen de toekomst weer zonnig tegemoet zien. 

Notaris

Het is belangrijk om uw keuzes goed vast te leggen in een testament. Een notaris helpt u hierbij. Wilt u meer weten? Kijk eens op www.notaris.nl of op www.testamenttest.nl.  
Bent u notaris? Ga dan naar deze pagina.


Interview nalaten 2023Een erfenis als eerbetoon en statement 

Na het overlijden van hun lieve moeder Carla, wilden haar kinderen Linda (50) en Rob (48) iets bijzonders doen. Iets van betekenis voor hun moeder én voor hen die het kunnen gebruiken. Daarom schonken ze een deel van de erfenis aan Het Vergeten Kind. Rob: “Ik denk dat mama het heel mooi zou vinden dat we dit zo gedaan hebben.” Lees het interview


Doe iets onvergetelijks 

Wilt u meer weten over nalaten aan Het Vergeten Kind? Vraag dan ons magazine Onvergetelijk aan. Of neem contact op met Mirjam van Drenth via onderstaande gegevens of het contactformulier.

Ik sta u graag te woord

Mijn naam is Mirjam van Drenth en ik help u graag verder als u vragen heeft over nalaten aan Het Vergeten Kind of een persoonlijk gesprek wenst. U kunt contact met mij opnemen via telefoonnummer 06 10190238, per mail [email protected] of via onderstaand formulier.

Neem contact met mij op!

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

GRATIS MAGAZINE OVER NALATEN

Magazine Onvergetelijk_2

Aanvragen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief