nalaten aan HET GOEDE DOEL Het Vergeten Kind 

Wilt u iets onvergetelijks doen voor kwetsbare kinderen in nederland? overweegt u dan om na te laten aan het goede doel. met uw nalatenschap levert u een positieve bijdrage aan hun toekomst. zo laat u iets heel bijzonders na.

5ec2c7a21006c_hvk_nalaten_magazine_350x325.pngVindt u het belangrijk dat ook na uw overlijden uw idealen worden verwezenlijkt? Met een nalatenschap kunt u het verschil maken voor de toekomst van kwetsbare kinderen, ook wanneer u er niet meer bent. Zo draagt u bij aan een betere wereld waarin zij de hulp en aandacht krijgen die zij zo hard nodig hebben. In het magazine ‘Onvergetelijk’ is alle informatie over nalaten aan Het Vergeten Kind die u nodig heeft te vinden. Maar ook waarom uw nalatenschap zo belangrijk is, verhalen van kinderen, onze toekomstdromen en meer. 

 

Download het magazine ´Onvergetelijk´ 


Manieren van nalaten

Nalaten kan op twee manieren, als erfgenaam of als legaat. Dit legt u vast in uw testament. In een testament legt u vast wat je aan wie wilt nalaten na uw overlijden. Dit bepaalt u zelf, een van de mogelijkheden is om na te laten aan een goed doel zoals Het Vergeten Kind. U leest in het magazine ‘Onvergetelijk’ alles over de verschillende manieren van nalaten. Hierin vindt u ook veelgestelde vragen en tips van een notaris. 

Wat doet Het Vergeten Kind met uw bijdrage?

Wij strijden voor een veilig en liefdevol thuis voor kwetsbare kinderen in Nederland. Als dat in het eigen gezin niet kan, is dat enorm ingrijpend in een kinderleven. Opgroeien op een andere fijne plek waar het belang van het kind voorop staat en waar het mag blijven wonen is dan cruciaal. Alleen zo krijgt het kind de kans veilig op te groeien, zich goed te ontwikkelen en volwaardig mee te doen in de maatschappij. Daarom draagt Het Vergeten Kind op verschillende manieren bij aan het versterken van beschermende factoren zoals zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en veerkracht. Zodat kwetsbare kinderen de toekomst weer zonnig tegemoet zien. 

notaris

Het is belangrijk om uw keuzes goed vast te leggen in een testament. Een notaris helpt u hierbij. Wilt u meer weten? Kijk eens op www.notaris.nl of op www.testamenttest.nl.  
Bent u notaris? Ga dan naar deze pagina.

Doe iets onvergetelijks 

Wilt u meer weten over nalaten aan Het Vergeten Kind? Vraag dan ons magazine aan met alle benodigde informatie.

Vraag het magazine ´Onvergetelijk´ aan

Ik sta u graag te woord

Mijn naam is Jeroen van Woudenberg en ik help u graag verder als u vragen heeft over nalaten aan Het Vergeten Kind of een persoonlijk gesprek wenst. U kunt contact met mij opnemen via telefoonnummer 085 065 3450 of per e-mail: [email protected]

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

GRATIS MAGAZINE OVER NALATEN

Magazine Onvergetelijk_2

Aanvragen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief