TK Maxx steunt het vergeten kind

TK Maxx is Europa's toonaangevende warenhuis voor off-price kleding en artikelen voor in huis.

TK Maxx steunt goede doelen (dicht bij huis en in de rest van de wereld), die kwetsbare kinderen en jongeren helpen om hun potentiële capaciteiten te ontplooien. Het bedrijf streeft naar een omgeving waarin niemand wordt buitengesloten: een plek die de prachtige diversiteit van hun klanten weerspiegelt, ongeacht waar ze actief zijn. Daarom steunt TK Maxx ook Het Vergeten Kind, aangezien ze van mening zijn dat iedereen erbij hoort in deze maatschappij.

TK Maxx Heppie Steps 2TK Maxx ondersteunt Het Vergeten Kind o.a. middels de verkoop van hun duurzame ‘Bags for Life’ en de opbrengsten van een jaarlijkse charity week.

Een voorbeeld van één van de acties van TK Maxx is Heppie Steps geweest. Aangezien de winkels tijdens de covid pandemie een tijdje dicht waren en ze het heel belangrijk vinden om met hun medewerkers in verbinding te blijven staan hebben ze ‘Heppie Steps’ bedacht. Met ruim 600 TK Maxx-medewerkers uit heel NL is er ruim 2 weken lang ca. 1027 km (1 rondje Nederland) gelopen. Daarbij hebben de medewerkers zich laten sponsoren door familie, vrienden en bekenden. Een prachtige manier om met elkaar in verbinding
te blijven en samen iets te doen voor Het Vergeten Kind!

TK Maxx Heppie Steps

Terug