De green op voor Het Vergeten Kind

Golf4CharityWe ontmoeten Albert Allmers, oprichter van FinanceFactor in de statige villa Maarheeze in Wassenaar. Op deze historische plek runt Albert samen met zijn collega’s FinanceFactor, een impresario voor executive finance professionals.

Kun je in het kort aangeven wat FinanceFactor doet?

Albert: “Finance professionals en organisaties met elkaar verbinden. Zorgen dat zij elkaar versterken. Dat is mijn passie. Enerzijds doen we dat door een finance professional aan uitdagend werk te helpen. En daarmee zekerheid, zingeving en geluk te bieden. En aan de andere kant door een organisatie aan de juiste persoon te helpen voor invulling van financial executive posities. En daarmee continuïteit en kwaliteit te bieden.”

Waar komt jouw passie voor de golfsport vandaan en hoe ben je in aanraking gekomen met Golf4Charity?

Albert: “Mijn kennismaking met de Schotse pro's van Made in Scotland, founders van The Dutch in Spijk en een netwerkorganisatie die de golfsport zeer professioneel op het netwerken inzet in combinatie met relaties ontspannen door de baan laten spelen van 18 holes. Het is die combinatie die mij zeer aanspreekt! In het verleden kwam ik in contact met Golf4Charity en heb diverse keren meegedaan voor diverse goede doelen. Zo ook dus voor Het Vergeten Kind. Een mooie stichting die ontzettend belangrijk werk doet voor kwetsbare kinderen in ons eigen land. We steunen met FinanceFactor al diverse goede doelen actief voor kinderen in het buitenland, maar doen dus graag mee voor kinderen in Nederland. 

Wat betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen / handelen voor jou en op welke manier breng je dit in praktijk?

“Handelen niet uitsluitend vanuit eigen belang maar ook met oog voor de mensen om je heen. Echt intrinsiek betrokken zijn bij initiatieven die bijdragen aan het ondersteunen van medemensen die support nodig hebben op zowel materieel als immaterieel vlak. Door ngo-organisaties ook pro deo te ondersteunen met onze werving en selectie dienstverlening. Individuele beroepsgroepen als coach pro deo te begeleiden met als doel realisatie van levensgeluk en stabiliteit. Daarnaast initiëren wij tweejaarlijks bouwreizen naar ontwikkelingsgebieden met ons CFO netwerk. De afgelopen jaren hebben wij in groepsverband huizen gebouwd in Malawi, Cambodja en India. 

Tot slot, wat zou je de lezers van dit artikel nog willen meegeven?

“Doe mee! Het is een fantastisch evenement waarbij je naast een hoop plezier, de fondsenwerving van Het Vergeten Kind ook daadwerkelijk ondersteund. Het is een dag vol van plezier, inspiratie en het ontmoeten van nieuwe mensen. Wat op mij zeker indruk heeft gemaakt in de afgelopen editie is het feit dat kinderen die begeleid worden door Het Vergeten Kind, hun verhaal doen en de impact duidelijk zichtbaar wordt van deze begeleiding. Na afloop van het evenement vertrok ik voldaan maar ook enigszins emotioneel huiswaarts. Zoveel problemen onder jongeren in dit land van "kansen & rijkdom", je realiseert het je pas op het moment dat je de indrukken van de dag aan het verwerken bent”

Het golftoernooi is helemaal volgeboekt!
Maar je kunt nog steeds een steentje bijdragen. Ga hiervoor naar 
Veiling voor Het Vergeten Kind laat je inspireren en sleep een geweldig item in de wacht!

Terug