Oude hardware doneren aan het goede doel

Zijn je computers, laptops, monitoren, servers of tablets aan vervanging toe of wil je ze weg doen omdat ze zijn afgeschreven? Gooi ze niet gelijk weg, want oude hardware is geld waard!

Met het inleveren van oude zakelijke hardware blijft er een restwaarde over die gedoneerd kan worden aan het goede doel. En het ruimt lekker op, want ze staan vaak alleen maar in de weg.
Wij werken samen met ITDonations. Zij halen je oude hardware kosteloos op bij jouw bedrijf. De data wordt vervolgens opgeschoond en de restwaarde kan worden gedoneerd aan Het Vergeten Kind.  

Stichting IT Donations

ITdonations is een onafhankelijke stichting met als doel het duurzaam en verantwoord afvoeren van IT-apparatuur, tablets en smartphones. Dit doen ze al ruim 11 jaar, waarbij de opbrengst naar een eigen gekozen goede doel gaat. ITDonations werkt zowel voor bedrijven in Nederland als voor vestigingen van bedrijven in het buitenland. 
Veiligheid is essentieel bij het afvoeren van hardware. Daarom garandeert ITDonations 100% veilige verwijdering van jouw IT-apparatuur en alle data. Dit doen ze met behulp van Blancco software. Dit is een gecertificeerde methode. 
Met het laten ophalen van jouw oude hardware steun je ons werk en daarmee 100.000 kwetsbare kinderen in Nederland. 

Doneer hier je oude hardware