hartenhuis

Het Hartenhuis is ons symbool voor een veilig en liefdevol thuis voor ieder kind. Door het Hartenhuis op te hangen laat je zien dat je kwetsbare kinderen in Nederland niet vergeet.

Om iets niet te vergeten, gebruiken mensen vaak Post-it® Notes. Daarom maken wij een Hartenhuis van Post-it® Notes, om iedereen eraan te herinneren dat we ons moeten blijven inzetten voor alle kwetsbare kinderen in Nederland, die vaak onzichtbaar zijn voor velen. Wij geven ze een stem, vertellen hun verhalen en we blijven ons inzetten om hun situatie te verbeteren. Nu en morgen.

HOE MAAK JE EEN HARTENHUIS?Afbeelding Hartenhuis

  • Heb je Post-it® Notes, bij voorkeur in de kleuren roze en geel, in huis? Super! Volg dan de plakinstructie om een Hartenhuis op je raam te plakken. Download het Hartenhuis, print hem, knip hem uit en hang hem op. 
  • Verf een Hartenhuis op je raam of knutsel zelf een mooi Hartenhuis. Bijvoorbeeld door te stempelen, figuurzagen, haken. Wees creatief en verras ons!  
  • Op straat mag natuurlijk ook! Dus leef je uit met stoepkrijt en teken een mooi Hartenhuis bij jou voor de deur.

Hartenhuis Het Vergeten KindWIJ ZIJN BENIEUWD NAAR JOUW CREATIE!  

Maak een foto van jouw eigen gemaakte Hartenhuis, deel deze via social media, voeg de #hartenhuis toe en vergeet ons niet te taggen @hetvergetenkind!

Facebook  Instagram  Twitter

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner