de week van het vergeten kind

Van 29 januari tot en met 4 februari vindt de Week van Het Vergeten Kind plaats. In deze week organiseren wij verschillende activiteiten door het hele land, voor en door kinderen. Vaste onderdelen zijn de uitreiking van de Kind Centraal Award, het Filmfestival in Tuschinski Amsterdam, onze eigen Talkshow 'Het Vergeten Kind Talks' op RTL4 en een speelfeest voor honderden kinderen. Tijdens de Week vragen we speciale aandacht voor alle vergeten kinderen in Nederland. We geven ze een stem en laten ze zelf hun verhaal vertellen.

In de Week van 2017 draaide alles om het verbeteren van de situatie van 7000 kinderen die opgroeien in de maatschappelijke opvang en de vrouwenopvang. Er is een petitie gestart om handtekeningen te verzamelen zodat deze kwetsbare kinderen direct deskundige begeleiding krijgen. De petitie met 63.838 handtekeningen is overhandigd aan de staatssecretaris.

Bekijk hieronder een compilatie van de Week van Het Vergeten Kind 2017

naar directe hulp naar structurele verbetering

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

word partner