Telefoonnummer 085-0653450

Het nummer 085-0653450 is ons algemene telefoonnummer. Hier kun je terecht voor alle algemene vragen, voor het doorgeven van wijzigingen in je gegevens of voor vragen over onze activiteiten en evenementen. Ook wanneer je ons gebeld hebt en we je niet direct te woord kunnen staan, bellen we je vanuit dit nummer terug. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Je kunt ons uiteraard ook mailen via [email protected].

Dit nummer wordt ook gebruikt om je te bellen als er persoonsgegevens gecorrigeerd moeten worden, zoals een foutief e-mailadres of een verkeerde postcode. Als je de correcte gegevens liever via e-mail aan ons door wil geven kan dit ook, door te mailen naar [email protected]

Een wijziging doorgeven in je donatie kan ook via dit telefoonnummer. In verband met de gevoeligheid van je gegevens is het wijzigen van je donatie alleen telefonisch mogelijk. Als je een andere wijziging door wil geven, zoals een verhuizing of een nieuw telefoonnummer, vul dan onderstaand contactformulier in en vermeld hierin jouw oude gegevens en ook de nieuwe. Wij verwerken de wijziging vervolgens in onze administratie.

Neem contact met ons op!

Hieronder kun je jouw vraag of opmerking aan Het Vergeten Kind kwijt. Je kunt ons ook mailen via [email protected] maar opmerkingen via onderstaand formulier kunnen we veelal sneller afhandelen.

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie