EXPEDITIE HEPPIE: GA MEE OP REIS!

08 juni 2021

Op donderdag 19 augustus en op vrijdag 20 augustus organiseren we voor het eerst Expeditie Heppie. Een dag boordevol bijzondere workshops en activiteiten voor 300 kinderen vanuit gezinshuizen en leefgroepen. Samen met hun hulpverleners zijn ze van harte welkom op een prachtige locatie in het midden van het land. Expeditie Heppie is een zomers evenement en bieden we gratis aan.

Wat gaan we doen?
Bij Expeditie Heppie draait het om onbezorgd plezier maken en het ontdekken van nieuwe activiteiten op de eilanden. Er zijn 3 verschillende eilanden, we reizen van Madagascar naar Ibiza en eindigen bij Antarctica. Op deze eilanden is van alles te beleven en te doen. Denk aan een Jungle Race op Madagascar, Kleding versieren op Ibiza of ga van de Giga Slide op Antarctica! We zorgen voor eten en drinken passend bij het eiland waar je bent

Begeleiding en positieve aandacht
Er zijn leuke activiteiten voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar. Gezinshuisouders en groepsbegeleiders begeleiden zelf hun kinderen. We vragen dat er minimaal 1 hulpverlener per 4 kinderen mee komt. Natuurlijk is er bij elke activiteit een instructeur en lopen er voldoende vrijwilligers rond die zorgen voor structuur en positieve aandacht. Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag!  

Expeditie Heppie

Programma & aanmelden

Voor wie?
Kinderen uit gezinshuizen & leef- of behandelgroepen van 6 t/m 15 jaar met hun begeleiders.

Waar en wanneer?
Je kan je aanmelden voor 1 van deze dagen: 

  • Donderdag 19 augustus (dag zonder pers en fotografen)
  • Vrijdag 20 augustus (dag met pers en fotografen)

Het evenement vindt plaats op een buitenlocatie in het midden van het land. 
Let op! Wanneer kinderen niet op beeld mogen, kies dan voor donderdag 19 augustus. 

Tijdstip?
De tijdstippen verschillen per deelnemer. Zo zorgen ervoor dat er niet te veel mensen tegelijk aankomen of vertrekken. Je hoort van ons welke tijden voor jou gelden. De eerste groep start om 9.30 uur en de laatste groep gaat om 17.30 naar huis.

Kosten?
Deelname is gratis, inclusief koffie, thee, limonade, snacks en lunch.
Het vervoer van en naar de locatie is niet inbegrepen. Wel is er voldoende parkeergelegenheid en is het terrein goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Aanmelden?
Dat kan door het invullen van het aanmeldformulier.

Meld je hier aan!

Na aanmelding ontvang je binnen 1 week van ons bericht of er plek is.
VOL=VOL. Dus schrijf je vandaag nog in! 

Vragen of meer informatie?
Neem dan contact op met ons door een e-mail te sturen naar info@heppie.nl.

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner