Heppie Factory: ontdek je talenten!

20 november 2019

Op zondag 2 februari organiseren we voor het eerst Heppie Factory. Een dag boordevol bijzondere workshops en activiteiten voor 300 kinderen vanuit gezinshuizen en leefgroepen. Samen met hun hulpverleners zijn ze van harte welkom op een stoere locatie in Utrecht. De Heppie Factory vindt plaats tijdens de Week van het Vergeten Kind en bieden we gratis aan.

Wat gaan we doen?
Bij Heppie Factory draait het om onbezorgd plezier maken en het ontdekken van nieuwe activiteiten. Er zijn themahoeken met voor ieder wat wils: denk aan proefjes doen bij Heppie Science, ontspannen bij Heppie Beauty, knutselen bij Heppie Crea, voetballen bij Heppie Sports en muziek maken bij Heppie Music. De tieners mogen zich bovendien inschrijven om 1 heat te karten. We sluiten de dag af met een spetterend optreden van een artiest.

Heppie Factory - Diverse activiteiten (1)

Begeleiding en positieve aandacht
Er zijn leuke activiteiten voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar. Gezinshuisouders en groepsbegeleiders begeleiden zelf hun kinderen. We vragen dat er minimaal 1 hulpverlener per 4 kinderen meekomt. Natuurlijk is er bij elke activiteit een instructeur en lopen er voldoende vrijwilligers rond die zorgen voor structuur en positieve aandacht. Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag!  

Programma & aanmelden

Voor wie?
Kinderen uit gezinshuizen & leef- of behandelgroepen van 6 t/m 18 jaar met hun begeleiders.

Waar en wanneer?
Zondag 2 februari 2020 in Utrecht

Tijdstip?
Van 10.30 tot 16.00 uur

Kosten?
Deelname is gratis, inclusief koffie, thee, limonade en lunch.

Het vervoer van en naar de locatie in Utrecht is niet inbegrepen. Wel is er voldoende parkeergelegenheid en een haal- en brengservice vanaf treinstation Maarssen.

Heppie Factory - DJ

Aanmelden?
Dat kan door het invullen van het aanmeldformulier:

Meld je hier aan!

Na aanmelding ontvang je binnen 1 week van ons bericht of er plek is.
VOL=VOL. Dus schrijf je vandaag nog in! 

Vragen of meer informatie?
Neem dan contact op met ons door een e-mail te sturen naar [email protected].

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner